Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати дитині-хіпстеру на День Народження

Що подарувати дитині-хіпстеру на День Народження
 

Ваша дитина знає все про новітні гаджети, найгучніші концерти, нових музикантів і вже розбирається в фестивальному кіно? Тоді, швидше за все вона дуже близька до прогресивної хіпстера культури. Що ж подарувати такій дитині, щоб не уславитися "динозавром"? Ми зібрали вам на допомогу найцікавіші підказки. Отже, вашій увазі подарунки, які вже точно сподобаються імениннику…

1. У Великобританії місцем хіпстерів є Лондон, в Канаді – Монреаль, а в Австралії – Мельбурн. Подаруйте поїздку в одне з цих міст на концерт улюбленої групи, і щастю точно не буде меж.

подарки ребенку хипстеру

2. Квиток на відвідування виставки сучасного мистецтва. Молодь субкультури – справжні цінителі часом дивних і незвичайних предметів, які демонструють майстри на виставках. Чим химерніший експонат, тим вище його рейтинг у хіпстера.

подарки ребенку хипстеру

3. Гаджети грають важливу роль для хіпстера, тому візьміть на замітку смарт-годинник, смартфон або наймодніші новинки 2018 року: The Flak Sack, Beard Shaper, Timberland Killington, Dango Wallet або Sennheiser Momentum

подарки ребенку хипстеру

4. Квиток на фестиваль відеоблогінга #VIDEOZHARA – ось де кожен хіпстер відчуватиме себе в своїй тарілці – тусовці творчих і невимушених людей, цікавих подій і корисних майстер-класів.

подарки ребенку хипстеру

5. Курс Digital Photography або Photoshop – щоб оволодіти мистецтвом цифрової фотографії і реалізувати весь свій потенціал в мистецтві вловлювати момент.

подарки ребенку хипстеру

І що б ви в підсумку не вибрали в якості подарунка, спробуйте спочатку перейнятися цією культурою і нехай на одного щасливого хіпстера в світі стане більше.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас