Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День Святого Миколая 2018 – що покласти дитині під подушку?

День Святого Миколая 2018 – що покласти дитині під подушку?
 

День Святого Миколая, який традиційно відзначають в Україні 19 грудня, можна сміливо назвати одним з найулюбленіших і найдовгоочікуваніших свят усіх дітей, і навіть деяких дорослих. В цьому немає нічого дивного, адже кожна дитина знає, що Святий Миколай обов'язково покладе щось уночі під подушку.

Для багатьох дітей зі свята Святого Миколая розпочинається пора новорічних свят, яка триватиме аж до Старого Нового Року – той самий час, коли всі дарують подарунки і солодощі. Щороку з наближенням свята багато дорослих починають замислюватися, чим же в цьому році порадувати своє чадо?! Ми підкажемо вам кілька найактуальніших, на наш погляд, ідей, які мають сподобатися вашому чаду.

Що покласти під подушку дитині до 7 років

Всі батьки знають, що в цьому віці будь-який малюк буде шалено радий солодощам, а ось корисний подарунок не принесе ніякої радості зовсім. Тому будь-який корисний подарунок повинен бути доповнений чимось солоденьким. Так, наприклад, малюкові можна покласти під подушку:

- Невелику розвиваючу іграшку, наприклад: пазл, головоломку, іграшку-сюрприз з інтерактивним вихованцем. Це ті іграшки, що продаються у вигляді яйця, з якого, при дотриманні певних умов, вилуплюється пташеня або динозавр. Діти від них просто в захваті, ну і, звичайно, не забудьте додати пару шоколадок.

- Хорошим, корисним і приємним подарунком для малюка стане тепла піжама з улюбленим героєм, ну або шкарпетки, рукавички, шапочка або навіть просто футболочка, плюс пара цукерок, і малюк буде в захваті.

- Завжди хороша ідея – подарувати те, що стосується захоплення, будь то якісь спортивні аксесуари, інвентар для навчання, досліджень, конструювання або малювання. Все залежить від того, чим захоплюється ваша дитина.

- З солодощів, замість покупних батончиків, можна спекти і покласти під подушку імбирні пряники, прикрашені глазур'ю, можна також спекти домашнє печиво і красиво оформити в коробочці або виготовити справжній пряниковий будиночок – таке неодмінно сподобається кожній дитині.

Що подарувати дитині у віці 7-14 років

Догодити дітям молодшого шкільного віку набагато простіше, ніж підліткам із середньої школи. Тут, звичайно, вже одними солодощами не обійдешся, і доведеться гарненько подумати про доповнення, наприклад:

- Дівчаткам можна придбати набір аксесуарів для волосся, набір дитячої косметики для макіяжу або манікюру – всі ці подарунки порадують кожну дівчинку в цьому віці.

- Хлопцям сподобаються конструктори, настільні ігри та спортивне приладдя, як м'яч для футболу або баскетболу, або хороші кросівки.

- Серед універсальних подарунків: хороша книга, щось з одягу або аксесуарів, іграшки, набори для малювання або миленький ланч-бокс для походу в школу.

Що подарувати підлітку

Сьогодні діти дорослішають дуже швидко, і в цьому віці їх все менше цікавлять солодощі і все більше – сучасні гаджети, новомодні штучки і розрекламовані аксесуари. Тому, найкращим подарунком для підлітка стане:

- Трендовая одяг/аксесуар, як модний светр, футболка, пара джинсів, сумка або рюкзак.

- Квитки на каток з другом/подругою, на прем'єру довгоочікуваного фільму або на який-небудь івент, який точно сподобається чаду.

- Недорога туалетна вода або щось ще з розділу по догляду за собою, що допоможе відчути себе дорослим/дорослою.

Що подарувати дорослій дитині 18-річного віку

В принципі, в цьому віці можна керуватися порадами для підлітків середньої школи або вже купувати подарунок, як дорослій людині. Все залежить від поведінки вашої дитини і ваших взаємин. Серед універсальних подарунків можна вибрати:

- Флешку або зовнішній жорсткий диск.

- Плеєр або смарт-годинник.

- Кейс для телефону, планшета або ноутбука, також підійде сумка або рюкзак для ноутбука, якщо у дитини є свій.

- Модні аксесуари.

- Цікавий майстер-клас або сертифікат на подарунок-враження, де дитина сама вибере, що їй більше до душі.

Доповнити подарунок, як зазвичай, варто солодким гостинцем. Але, що б ви не вибрали в якості презенту від Святого Миколая, головне, щоб подарунок помістився під подушку. А ідеї великого масштабу можна залишити на Новий Рік під ялинку, де буде явно більше місця.

Щасливих свят, і нехай в цьому році Святий Миколай виконає ваше найзаповітніше бажання!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас