Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чи потрібна вам тепла підлога?

Чи потрібна вам тепла підлога?
 

Підлога з підігрівом – відмінний спосіб зробити ваш будинок ще теплішим і затишнішим. По ній неймовірно приємно ходити! До того ж тепла підлога рівномірно розподіляє тепло по всій кімнаті, позбавляючи господарів потреби в такій кількості батарей, залишаючи більше простору на стінах для функціональних меблів або предметів декору інтер'єру. Звучить просто чудово!

Тепла підлога може стати дійсно чудовим рішенням для вашого будинку або окремих його кімнат. Тим не менш, ви могли помітити, що чомусь теплої підлоги до сих пір немає у всіх і кожного. Головна причина цього – гроші. Установка підлог з обігрівом – таке ж серйозне фінансове рішення, як і заміна вікон або централізованої системи опалення на автономну. Тому вам потрібно зважити всі «за» і «проти», щоб зробити свій правильний вибір. І ми допоможемо вам в цьому.

Переваги теплої підлоги

• Перш за все, це комфорт! Ви щодня відчуватимете це приємне тепло: вставати вранці або виходити з душу буде набагато приємніше. Ви зможете ходити босоніж по дому буквально круглий рік.

• Це постійне джерело рівномірного тепла в кожній кімнаті.

• Тепла підлога на всю кімнату обігріватиме краще за батарею, а за рахунок того, що вона працює на більш низькій температурі, ви зможете заощадити на електриці (якщо у вас електроопалення).

• Менша тепловіддача – підлога залишатиметься теплою, навіть коли ви відкриєте вікна на провітрювання.

• Система обігріву прихована, і тому не псує інтер'єр, як батареї або конвектори.

• Систему обігріву підлоги можна встановлювати під будь-яке підлогове покриття: камінь, плитка, дерево або ковролін. Єдине обмеження – килимові покриття не повинні бути занадто товстими, інакше вони будуть блокувати тепло.

• Тепла підлога, безумовно, збільшить вартість вашого житла, що буде дуже до речі, якщо ви раптом захочете його продати.

А які можуть бути недоліки у теплої підлоги?

• Вартість – мабуть, головний недолік підлоги з підігрівом. На те, щоб встановити таку систему в будинку, доведеться трохи витратитися. Плюс, можливо, вам доведеться замінити і старі підлоги.

• Підлога може довго нагріватися, тому вам потрібно буде або встановлювати таймер на той час, коли ви приходите додому, або зовсім не вимикати систему підігріву.

• Теплі підлоги не можна встановлювати під меблями, що може обмежувати вас в плануванні інтер'єру. Плюс, можливо, вам потрібно буде позбутися усіх занадто важких меблів.

З іншого боку, ви можете встановити системи обігріву тільки в тих місцях, де вам дійсно не вистачає теплої підлоги. Таким чином, ви будете вільніші в плануванні інтер'єру і зможете непогано заощадити!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас