Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як заощадити на дитячих підгузниках?

Як заощадити на дитячих підгузниках?
 

Від цього нікуди не дітися: ваш малюк постійно потребуватиме свіжих підгузників (поки не доросте до горщика). Але ж вони такі дорогі! Здається безглуздим платити такі гроші за одноразові предмети гігієни, які малюк використовує з такою частотою. Підгузки та їхня вартість – справжня проблема для багатьох молодих батьків. Як же можна на них заощадити?

Декілька способів заощадити на дитячих підгузниках

Порахуйте, скільки коштує один підгузник

Почніть з самого початку: порахуйте, скільки коштує один підгузник. Для цього просто розділіть вартість упаковки на кількість підгузників. Дізнавшись вартість одного підгузника, вам буде простіше порівнювати різні за обсягом пачки, а також підгузники різних брендів, щоб визначати, що дійсно вигідніше купувати.

Спробуйте підгузники різних брендів

Багато батьків роблять вибір на користь одного бренду і купують тільки ці конкретні підгузки. В цьому немає нічого поганого, але такий підхід – не самий економний. Так, якщо ви спробуєте підгузники різних брендів і зможете підібрати для себе 2-3 з них, ви зможете економити більше, вибираючи ті підгузники, які зараз по акції або просто коштують найменше.

Тим не менш, важливо розуміти: не всі підгузники підходять усім дітлахам. Підгузник, який протікає або неідеально сидить, буде приносити дитині дискомфорт і може стати причиною серйозного пелюшкового дерматиту. Дуже уважно стежте за малюком, коли пробуєте підгузники нового бренду. І якщо ви помічаєте у малюка чутливість або алергію на певні підгузники, відразу ж припиняйте ними користуватися, навіть якщо вони зовсім трошки дешевші і, як вам здається, що не відрізняються за якістю. Здоров'я і прекрасне самопочуття дитини має бути для вас найважливішим пріоритетом.

Слідкуйте за знижками

Підписатися на розсилку акційних пропозицій інтернет-магазинів – найпростіший спосіб відслідковувати знижки на потрібні вам підгузники. Також пошукайте на форумах для мам інформацію про групові закупки – скооперувавшись з іншими матусями, ви зможете замовляти підгузники за оптовими цінами.

Купуйте відразу багато

Якщо відстежувати знижки для вас занадто складно і клопітно, спробуйте купувати відразу багато. Деякі магазини пропонують спеціальні умови при великих покупках, спробуйте пошукати ці спеціальні пропозиції. І не варто купувати підгузники в звичайних супермаркетах, так як там вони, як правило, ще дорожчі.

Також враховуйте, коли купуєте підгузники у великій кількості, що ваш малюк буде рости, і скоро йому знадобиться інший розмір.

Спитайте у знайомих

Не соромтеся запитувати у друзів і родичів, у яких дітки були раніше за вас, чи не залишилося у них підгузників від малюків. Ви здивуєтеся, як багато людей купують більше підгузників, ніж потрібно, після чого просто зберігають їх про всяк випадок.

Подумайте на рахунок багаторазових підгузників

Самі по собі багаторазові підгузники дорожчі, і клопоту з ними більше. Але вони можуть непогано заощадити кошти вашого сімейного бюджету в довгостроковій перспективі.

Так, щоб економити на підгузниках, потрібно планувати і регулярно відстежувати актуальну інформацію. Але ці зусилля, безумовно, варті того! Адже на зекономлені гроші ви зможете купити ще щось для улюбленого малюка.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас