Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подарунок маленькій модниці на 8 березня

Подарунок маленькій модниці на 8 березня
 

Знаєте приказку: «Жінки в будь-якому віці залишаються жінками»? Впевнені, що вже з самих пелюшок жіночі задатки проявляються, варто тільки придивитися. Вони ще тільки ходити навчилися, а вже приміряють мамині підбори. Почали діставати до трюмо – помада, тіні, рум'яна, та все, до чого пальчики дотягнуться, опиняється на її фізіономії. То як же ми можемо залишити без уваги в це жіноче свято маленьку модницю?!

Підказки до вибору подарунків найчастіше у нас на очах, варто лише звернути увагу. Часто зустрічається, що дівчинка захоплена мамою, і багато речей повторює: міміку, жести, стиль одягу. В такому випадку можна дублювати подарунок – даруючи дружині косметичний набір, парфуми, прикраси, можна зробити доньці такий самий подарунок, тільки відповідний її віку. А якщо дитина відрізняється – час підключити фантазію!

Подарунки на 8 березня дівчаткам від 0 до 5 років

У такому віці подарунки повинні радувати миттєво. Так, увагу дитини привернуть і точно порадують дитину іграшки, особливо, розвиваючі і яскраві; книжки, які можна і подивитися, і спробувати на «зуб»; мозаїки, пірамідки, різноманітних розмірів пазли, сортери.

Книги, банні набори, а також постільні та посудні – це відмінні і затребувані подарунки на будь-який вік.

Подарунки на 8 березня дівчаткам від 4 до 7 років

Це вже більш усвідомлений вік. Можна провести історичний екскурс про виникнення свята, звідки воно, чому святкується.

Підтримка і розвиток інтересів дуже важливі. Так, якщо вона любить малювати, то альбоми, розмальовки, різноманітні олівці і фломастери, фарби і навіть пластилін допоможуть вам. Набори для поробок, різноманітні трафарети і інтерактивні дошки не залишаться непоміченими.

Тепер дівчинка вже точно знає, з якого посуду вона полюбляє їсти. Симпатичний набір посуду безумовно порадує вашу дитину і буде радувати кожен день.

У цьому віці дітки активно починають займатися різними видами спорту. Такого не буває, щоб чогось з атрибутів або екіпіровки не було потрібно. Якщо дівчинка не відвідує секцію, то в парку на чомусь обов'язково катається або мріє навчитися: велосипед, самокат, ролики.

Подарунки на 8 березня дівчаткам від 8 до 12 років

Дівчата різного віку люблять ляльок, а дізнатися, яка вона – лялька мрії – для винахідливого тата не складе труднощів. Так скористуйтеся же своєю чарівністю!

Хороший варіант в такому віці – одяг і аксесуари. Маленькі модниці вже знають, що саме їм подобається, і тут догодити не складно, головне – прислухатися.

Або рукоділля – бездонна бочка з можливостями, тим більше ці можливості з дорослішанням розширюються. Дівчатка починають шити і готувати, ось на цьому і можна зіграти.

У цьому віці виникають нові захоплення – секретами. Існують спеціальні щоденники для записів з міні-замочком, а також інтерактивні щоденники. Але для інтерактивного необхідний гаджет, на який і встановлюється додаток.

Варіантів подарунка – сила-силенна, і дівчаткам в будь-якому віці найважливіша турбота і батьківська увага. Тому знаходьте підхід і балуйте своїх доньок!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас