Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ляльки LOL Surprise: гід для новачків

Ляльки LOL Surprise: гід для новачків
 

Ляльки LOL Surprise можна назвати справжнім бумом в сфері іграшок, який охопив буквально весь світ! Що ж це за іграшки такі? Грубо кажучи, це ляльки, заховані в непрозорій кулі, але вони не такі прості, як здаються.

Якщо ваша дівчинка вже чула про ляльок LOL Surprise або навіть бачила їх, вона напевно буде просити вас купити таку лялечку. А якщо у неї вже є одна або декілька, нову вона вже точно буде випрошувати і чекати з нетерпінням. Чим же зумовлена така любов дітлахів до іграшок LOL Surprise?

Виробники лялечок LOL Surprise – дійсно розумні люди, адже їм вдалося об'єднати всі останні тренди в сфері іграшок у одній. Дітлахи до сих пір в захваті від Кіндер Сюрпризів, і цей сюрприз є в іграшці LOL Surprise. А пам'ятаєте лялечок, які можуть плакати і ходити в туалет, після чого їх потрібно мити? І це тут є. Крім того, це колекційні лялечки, які можна збирати серіями. А ще до них завжди йдуть красиві аксесуари, які універсальні і підійдуть усім лялечкам LOL Surprise.

Лялечки LOL Surprise – іграшки з сюрпризом

Ляльки LOL Surprise продаються, запаковані в непрозору сферу, крізь яку неможливо побачити, яка іграшка лежить всередині. А лялечка, зображена на упаковці, практично НІКОЛИ не збігається з її вмістом. У чому ж сенс?

Сенс якраз в тому, що ви не знаєте, що купуєте. Це сюрприз! Багатьом батькам це незрозуміло – не знати, що ти насправді купуєш. Та малечі це шалено подобається! Їм подобається уявляти, що знаходиться всередині, а потім розкривати і дізнаватися. Причому з LOL Surprise навіть саме розпакування іграшки – це вже захоплююча гра. Адже не тільки лялечка, а й різні дрібниці і аксесуари до них також йдуть прихованими в непрозорих кульках, і кожен раз це сюрприз!

Але стривайте! Викидати сферу-упаковку від лялечки теж не потрібно. Прикріпивши до неї пластиковий ланцюжок, з неї можна зробити міні-сумочку або брелок. А якщо відкрити кулю, одна її половинка може використовуватися, як lounge-зона для лялечки (якщо ви придивитеся, вона схожа на диван або ванну). Крім того, в цій сфері можна і зберігати лялечку, і брати з собою іграшку, щоб нічого не пошкодити і не загубити.

Великі і маленькі сестрички від LOL

Лялечки LOL Surprise продаються в двох розмірах: так звані великі сестрички «Big Sisters» та маленькі «Lil Sisters». Ви повинні це враховувати, коли будете купувати нову іграшку.

«Big Sisters» - це милі маленькі дівчатка, які продаються зі своїми аксесуарами. Як правило, це аксесуари на волосся, одяг (можливо, пара предметів одягу), взуття та пляшечка. Куля, в якій продається старша сестричка, буде більшою і, швидше за все, з написом просто «LOL Surprise», але на деяких пишеться і серія.

У іграшки «Big Sister» є цілих 7 сюрпризів в наборі:

- наклейки з секретними посланнями;
- колекційні наклейки;
- підвіска на пляшечку;
- взуття;
- одяг;
- модний аксесуар;
- лялечка LOL Surprise з сюрпризом.

Врахуйте, що коли дівчатка говорять про те, щоб їм купили лялечку LOL Surprise, вони мають на увазі саме ляльку «Big Sister», якщо тільки маленька принцеса не уточнює, що їй потрібна «Lil Sister».

Маленькі сестрички «Lil Sister» - це лялечки-пупси в підгузниках. Вони створені, як молодша пара для великої сестрички з тими ж візуальними рисами. Маленькі пупси також йдуть в комплекті з аксесуарами, але, як правило, вони підходять великим лялечкам, а не маленьким. Набори Lil Sister продаються також в непрозорих кулях, але вони менші, і на упаковці написано «Lil Sisters».

У іграшки «Lil Sisters» буде 5 сюрпризів в наборі:

- наклейки з секретними посланнями;
- колекційні наклейки;
- маленький модний аксесуар;
- великий модний аксесуар;
- лялечка Lil Sister, яка змінює колір.

Маленькі лялечки LOL Surprise дешевші за великі. Але не купуйте дитині маленьку сестричку, якщо вона просить про велику. Так, вона в будь-якому випадку буде рада новій іграшці і без уваги її не залишить, але все ж продовжить просити велику.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас