Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо нарядну сукню для маленької принцеси

Вибираємо нарядну сукню для маленької принцеси
 

Якщо у вашій родині підростає маленька принцеса, навіть в самому ніжному віці в її житті будуть заходи, що вимагають особливої сукні. Купівля нового нарядного платтячка – справжнє свято для маленьких модниць! Але щоб саме торжество обійшлося без скандалів і істерик, ви повинні вміти вибрати і красивий, і зручний наряд, в якому дівчинка буде із задоволенням ходити протягом декількох годин.

Сукня для маленької принцеси: вибираємо правильний розмір

Ваша дівчинка виглядатиме дійсно неперевершено тільки в тій сукні, яка ідеально підходить їй за розміром, ніби була зшита спеціально на неї. Пам'ятайте, що розміри можуть різнитися в залежності від бренду. Тому, щоб не прогадати з покупкою, краще зняти з дитини мірки, перш ніж замовляти паттячко. При цьому:

• Дівчинка повинна стійко стояти двома ніжками на плоскій поверхні. В ідеалі на ній має бути взуте взуття, з яким вона носитиме нову сукню – так ви зможете чітко визначити, чи достатньою буде довжина наряду.

• Дитина повинна стояти прямо з розслабленими вниз руками і дивитися вперед – тільки так ви зможете зняти вірні мірки.

• Знімайте мірки тільки поверх нижньої білизни.

Порівнявши зняті мірки з розмірною сіткою, ви зможете вибрати правильний розмір і взагалі визначити, чи підійде обрана сукня вашій дівчинці.

Вибираємо стиль нарядної сукні

Не потрібно нічого ускладнювати. Просто виберіть фасон, який підходить вашій принцесі по фігурі. При цьому не забудьте запитати маленьку модницю – сучасні дівчатка мають настільки хороше почуття стилю, що найчастіше з першого разу вибирають платтячка, які їм підходять.

Також варто врахувати наступне:

• Не упускайте з уваги комфорт. Адже яким би гарним не було платтячко, дівчинка не буде його носити, якщо воно сковує рухи або приносить дискомфорт.

• Насичені, глибокі відтінки будуть виглядати святково, але не зовсім по-дитячому.

• Вибирайте фасони, що відповідають віку дитини. Сукні в стилі ампір з поясом, що зав'язується ззаду на бант – завжди відмінне рішення!

• Для вечірніх заходів дівчинці потрібна сукня по коліно або нижче, в той час як для денних підійде наряд по коліно або злегка вище.

Зробіть нову сукню частиною найкращих спогадів у житті дитини

Ви напевно розумієте, що ваша маленька принцеса одягатиме цю сукню на найважливіші і значущі події в житті. Батьки часто роблять помилку, вибираючи сукню на власний розсуд, в якій дитина почувається жахливо. Це відчуття буде пов'язано з усіма заходами, на які ви наряджає маленьку модницю в нарядне платтячко. Тому настільки важливо підключити дитину до вибору і купити сукню, яка їй дійсно подобається!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас