Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Фрукти і овочі з крашанок для яскравого святкового столу

Фрукти і овочі з крашанок для яскравого святкового столу

Чому б цього року не відійти від традиційного декору пасхальних яєць і не піднести їх у вигляді яскравих фруктів і овочів? Вони виглядають неймовірно мило і стануть яскравою родзинкою в великодньому декорі вашого будинку і святкового столу, а ще їх можна піднести як подарунок на Великдень родичам і друзям!

Яскраві фрукти і овочі з крашанок

Що знадобиться:

- зварені круто або видуті яйця;
- барвники різних кольорів;
- зелений картон;
- зелена папір тішью;
- клей для поробок;
- тонкий чорний маркер.

Крашанки – полунички

Крашанки – полунички
Пофарбуйте яйця в червоний колір, виріжте листочки з зеленого картону і наклейте їх на верхівку яйця. Чорним маркером намалюйте зернятка на полуничці і можна злегка обвести контур листочків.

Крашанки – яблучка

Крашанки – яблучка
Яблучка з крашанок зробити ще простіше, ніж полунички. Намалюйте паличку і листочок на зеленому картоні, виріжте і приклейте до червоної крашанки. На листочку намалюйте прожилки.

Крашанки – ананасики

Крашанки – ананасики
Яйце пофарбуйте в жовтий колір. Виріжте з зеленого картону листочки двох розмірів. Маленькі приклейте по колу на верхівку яйця, а в їх центрі додайте кілька великих. Великі листочки і деякі маленькі загніть догори, після чого чорним маркером намалюйте на крашанці велику сітку.

Крашанки – арбузики

Крашанки – арбузики
Пофарбуйте яйце до половини в рожевий, потім з іншого боку – в зелений, але так, щоб між двома кольорами залишився невеликий білий просвіт. На рожевому за допомогою маркера намалюйте кавунові кісточки.

Крашанки – морквинки

Крашанки – морквинки
Виріжте з зеленого картону широку смужку і поріжте так, щоб вийшла бахрома. Заверніть бахрому в трубочку і приклейте на помаранчеве яйце з широкого краю. Для більшої реалістичності намалюйте чорним маркером горизонтальні рисочки, щоб надати морквині потрібної текстури.

Крашанки – артишоки

Крашанки – артишоки
Виріжте трикутники трьох різних розмірів з зеленого паперу тішью. З нього ж зкомкайте квіточку і наклейте її на гостру верхівку зеленої крашанки. Далі наклеюйте трикутники від маленьких (біля квітки) до найбільших (біля основи).

Яскравого і теплого вам Великодня!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас