Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

4 важливі поради, які зроблять вашу родину ще міцнішою

4 важливі поради, які зроблять вашу родину ще міцнішою
 

Як батьки, ми робимо все можливе, щоб якомога краще піклуватися про дітей. Від їжі, яку ми їм даємо, до оточення, в якому з ними живемо і фізичної активності, до якої намагаємося їх привчити. Але є ще один важливий спосіб подбати про дітей – це міцна родина, яка стане основою для подальшого їх успішного життя.

4 поради, які допоможуть вам зміцнити родину

Порада 1: Батьки повинні ставити свої відносини в пріоритет

Дуже багато батьків ставлять своїх дітей і їхні потреби в пріоритет, забуваючи піклуватися про свої власні відносини. Ціною такої «турботи про дітей» може стати ваша сім'я. Почніть підтримувати і розвивати власні відносини і покажіть дітлахам приклад, як чоловік і жінка люблять одне одного і піклуються, як створюють зі своїх відносин дружну міцну сім'ю. Повірте: те, що дитина бачитиме вдома, вона в результаті перенесе і на свої відносини, свою майбутню родину.

Порада 2: Один з прийомів їжі зробіть сімейним

Сімейний сніданок, обід або вечеря – мабуть, найпростіший спосіб зробити сім'ю дружною і згуртованою. Причому ця традиція не обов'язково повинна бути щоденною. Досить буде суботньої вечері, за якою зберуться всі домочадці, або сімейного обіду в улюбленому кафе в неділю. Головне, зробіть це традицією.

Порада 3: Створюйте сімейні традиції

Такі традиції і ритуали, як вечір кіно з поп-корном або піцою або спільне прикрашання новорічної ялинки, згуртує родину і подарує яскраві моменти, яких кожен буде чекати з нетерпінням. Крім звичних загальних традицій постарайтеся створити і свої особливі, як і ваша сім'я. Подумайте, напевно є речі, які подобається робити всім у вашому домі.

Порада 4: Приділяйте увагу один одному

Не бійтеся приділяти увагу своїм рідним, показувати, як ви їх любите. Підбадьорюйте, цікавтеся успіхами, беріть участь в житті кожного з них. Такі тепло і турбота неодмінно створять найміцніший сімейний зв'язок і прекрасну основу для щасливого і успішного майбутнього ваших дітей!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас