Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як правильно носити парфуми в теплі місяці?

Як правильно носити парфуми в теплі місяці?
 

Ви напевно помічали, що в теплі і спекотні місяці улюблена парфумерія «поводиться» не так, як зазвичай. Причина тому – високі температури, через які аромат випаровується швидше й інтенсивніше. Від порад щодо вибору аромату на літо до правильного його нанесення – ми розповімо про тонкощі використання парфумерії в літні місяці.

Не купуйте на літо парфуми і парфумовану воду

Парфуми – найбільш концентровані, і в спеку їхній аромат може бути не просто насиченим, а недоречно нав'язливим. Парфумована вода – теж перебір для літа. У спекотну погоду віддайте перевагу легким формулам – туалетній воді або просто ароматизованому крему для тіла. В інтернет-магазині https://sharmbeauty.ua/ ви неодмінно зможете підібрати для себе такі продукти.

Знайте свої нотки

Так само, як ви не одягнете светр на літній пікнік, є деякі парфумерні ноти, які краще підходять для сезону холодів. У літню же спеку найбільш доречними будуть свіжі і природні аромати: цитрусові, фруктові, морські, лісові та легкі квіткові (півонія, жасмин, магнолія, фрезія).

Уникати ж влітку рекомендується таких нот, які можуть бути дуже нав'язливими і викликати головний біль. Це важкі квіткові нотки, пряні східні, пачулі, ваніль та інші солодкі і сиропної аромати.

Вибираючи парфум, зверніть увагу на його упаковку – якщо дизайн пляшки або коробки викличе у вас асоціації з літом (ягоди, квіти, яскрава зелена трава, океан і т.д.), аромат підійде для цього сезону.

Зробіть свій улюблений аромат більш літнім

У вас є улюблені парфуми? Зверніть увагу на інші аромати улюбленого бренду, можливо, серед них ви підберете і свій літній варіант. Часто виробники парфумерії випускають літні версії популярних ароматів, додаючи їм більше легких квіткових ноток і прибираючи важчі і насиченіші.

В теплу погоду наносіть туалетну воду частіше

У теплу і жарку погоду аромат вивітрюється швидше. Тепло вашого тіла змусить спирт з парфуму випаруватися швидше, через що і сам аромат швидко зникне. І навіть якщо ви оберете формулу на основі води, її все одно доведеться наносити частіше в літні дні. Проте саме частіше, а не більше! Ваш аромат не повинен йти попереду вас. Тому носіть із собою мініатюрку і наносіть парфуми повторно декілька разів протягом дня.

Нашаровуйте аромат, щоб він тримався довше

Щоб влітку парфум тримався довше, ви можете спробувати нашаровувати аромати, наприклад: мило або гель для душу, потім крем або молочко для тіла, потім вже туалетна вода. Тільки в цьому випадку всі ароматизовані продукти повинні бути з однієї серії.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас