Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як отримати максимальний ефект від антицелюлітного масажу?

Як отримати максимальний ефект від антицелюлітного масажу?
 

Якщо ви відноситеся до переважної більшості жінок, які страждають від целюліту (а це близько 90% представниць прекрасної статі), то напевно не раз шукали інформацію про те, як позбутися від цієї непривабливої апельсинової корочки.

А можливо, щось із популярних порад – від антицелюлітного масажу до кремів і скрабів – ви встигли спробувати. І якщо про відсутність результату від останніх можна говорити з упевненістю (адже вони просто не здатні проникати так глибоко в шкіру), то антицелюлітний масаж також може викликати сумніви з приводу того, наскільки він ефективний у боротьбі з апельсиновою кіркою.

Мабуть, почати варто з того, що антицелюлітний масаж – це не звичайний розслаблюючий масажик, який переносить вас в світ блаженства. Якщо він виконується професійним майстром, як тут – в салоні «Жанві», то робиться дуже інтенсивно, з проникненням в глибокі тканини, саме тому він здатний руйнувати жирові клітини.

Антицелюлітні масажі, коли робляться правильно, можуть бути дуже ефективні в боротьбі з целюлітною корочкою. Проте щоб отримати від антицелюлітного масажу максимальний ефект, мало просто відходити на курс процедур. Від вас також будуть потрібні деякі зусилля.

Як отримати максимальний ефект від антицелюлітного масажу?

Тренуйтеся і пийте багато води

Багато пиття і фізична активність допоможуть «вимити» з організму токсини і зруйновані жирові клітини, завдяки чому целюліт буде «танути» швидше. Ви можете не надавати цьому такого значення, але тренування і вода сприяють відтоку лімфи, що життєво необхідно для боротьби з целюлітом.

Спробуйте доповнити антицелюлітний масаж іншими процедурами

Якщо ви хочете отримати швидкий і стійкий ефект, поговоріть зі своїм косметологом про можливість доповнити антілелюлітний масаж ще якими-небудь процедурами, що підсилюють його ефект. Наприклад, лімфодренажний масаж на додаток до антицелюлітного прискорить процес позбавлення від апельсинової корочки.

Заплануйте курс масажів зі своїм косметологом

Ви не можете очікувати ефекту від однієї, двох або навіть трьох процедур антицелюлітного масажу. Залежно від індивідуальних особливостей вашої проблеми, майстер розробить для вас план масажів – цілий курс, який вам обов'язково потрібно пройти.

Тренуйтеся, пийте більше води і регулярно ходіть на антицелюлітний масаж, і ви досягнете найкращого результату!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас