Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати і носити золотий ланцюжок?

Як вибрати і носити золотий ланцюжок?
 

Золоті прикраси завжди в моді, в тому числі і ланцюжки і намиста з золота. Який би дизайн ви не обрали, золота прикраса на шиї завжди зробить образ жіночним і завершеним. Але незважаючи на те, що золоті ланцюжки – це класика, яка актуальна завжди, є деякі тонкощі, які варто знати любителькам таких прикрас.

Золоті ланцюжки і намиста за формою обличчя

Як ви знаєте, одні прикраси підходять краще тому чи іншого типу обличчя, ніж інші. Наприклад:

• Короткі ланцюжки і чокери здатні відвернути увагу від гострого підборіддя, яким характерна форма обличчя «серце».

• Такі ж прикраси підійдуть власницям подовженої і прямокутної форми обличчя.

• Обличчя круглої або квадратної форми можна візуально подовжити за допомогою довгих ланцюжків.

• Людям з довгою шиєю краще підходять короткі ланцюжки.

Золоті прикраси під тон шкіри

Золоті прикраси найкраще підходять людям з теплим відтінком шкіри. Цим людям, як правило, дуже йдуть земляні відтінки: золотий, абрикосовий, коричневий, бірюзовий і зелений.

Якщо у вас холодний відтінок шкіри, і ви хочете носити жовте, а не біле золото, ви можете собі це дозволити. Просто вибирайте тоненький ланцюжок і підвіску з каменем, який відверне увагу від жовтого кольору в металі.

Парфуми та макіяж з золотими прикрасами

Завжди наносіть макіяж, парфумерію і стайлінгові засоби для волосся до того, як одягати ланцюжок. Дрібні крапельки від спрея налипають на прикраси, збираючи на собі пил, через що виріб із золота втрачає свій блиск.

Який одяг носити з золотим ланцюжком?

Водолазка, наприклад, може виглядати злегка прісно сама по собі, а ось золотий ланцюжок зробить образ набагато цікавішим і жіночним. Гольф із золотим ланцюжком – завжди вдале рішення. Тільки в цьому випадку не рекомендується вибирати дуже тонкий виріб: або виберіть товстіший ланцюжок, або одягніть парочку тоненьких.

Комбінувати два ланцюжки або більше доречно тоді, коли тканина вашого топа або сукні не дуже строката або текстурована. Також враховуйте, що два і більше ланцюжка привернуть увагу до вашого обличчя.

Тоненькі ланцюжки підходять для одягу з глибоким декольте або вирізом, який закінчується під ланцюжком. Таким чином, ланцюжок не буде сплутуватися з тканиною і додасть елегантності вашому образу.

Золоті ланцюжки і намиста з камінням

Якщо ви одягаєте золотий ланцюжок або намисто з каменем, інші золоті прикраси також підберіть з цим же каменем, щоб ваш образ був цілісним.

Однак є камені, які добре поєднуються практично з будь-якими іншими каменями. Серед них: опал, перлина, діамант і білий топаз.

Якщо у вас не одна золоту прикраса з камінчиками, вибирайте виріб під одяг, виходячи з його забарвлення. Якщо камені в прикрасах будуть повторювати колір на одязі, ви виглядатимете дуже стильно.

Ще один безпрограшний варіант – вибирати колір каменів в прикрасі, протилежний (на колірному колі) кольору одягу, наприклад: прикраси з бірюзою до коралової блузи.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас