Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як правильно вибрати мезороллер для обличчя для домашнього користування?

Як правильно вибрати мезороллер для обличчя для домашнього користування?

Ще не так давно мезороллер для обличчя був виключно професійним інструментом для салонних процедур. Сьогодні ж можна придбати і «домашню» версію, якою можна користуватися самостійно, вона більш проста у використанні й ризики зараження чи травмування зведені до мінімуму. Головне – правильно вибрати якісний інструмент і суворо дотримуватися регламенту процедури.

Користуватися професійними мезороллерами без контролю лікаря небезпечно.

Мезороллер для процедур у домашніх умовах: яким він має бути?

<

1 – з безпечного матеріалу

Під час вибору інструмента особливу увагу звертайте на матеріал, з якого виготовлені голки. Найбільш безпечними будуть голки з:
  • медичної сталі;
  • титану.
Медична сталь – це гіпоалергенний і безпечний для контакту зі шкірою і з кров’ю матеріал. Його використовують для виготовлення голок у медицині.

Титан більш довговічний і більш дорогий, а також він надзвичайно міцний.

Уникайте мезороллерів з напиленням, адже частинки з цього напилення можуть потрапити у шкіру чи у кров. Звісно, є деякі дорогі моделі з золотим напиленням, однак лишіть такий вибір професіоналам.

Варто звернути увагу. Деякі косметологи рекомендують використовувати один мезороллер тільки для одного курсу процедур, а для проходження наступного курсу процедур слід придбати новий інструмент.

2 – безпечна й ефективна довжина голок

Мезороллер для обличчя, передбачений для самостійного, непрофесійного користування, повинен мати довжину голок не більшу, ніж 0,5 мм.

0,5 мм – це довжина, що ідеально підходить для нетонкої й нерозтягненої шкіри. У випадку, якщо шкіра на обличчі тонка і легко піддається розтягуванню, довжина голок мусить бути 0,3-0,4 мм.

Для делікатних зон навколо очей та губ слід вибирати окремі мезороллери, із довжиною голочок не більше, ніж 0,3 мм.

3 – кількість голок



В універсальних мезороллерах для обличчя стандартна кількість голок – 192. Інколи виробник або продавець може вказати «близько 200».

Якщо ви хочете придбати ще й мезороллер для шкіри навколо очей і носогубних складок, вибирайте спеціальні вузькі ролики. Як правило, вони мають 2-3 ряди голочок.

Популярні питання

Чи обов’язково купувати два окремі інструменти: для обличчя і зони навколо очей? Можна обробляти ці ділянки одним універсальним мезороллером, але за умови, що ви не повністю занурюватимете голки у шкіру біля очей. Іншими словами, голки для цієї зони мають бути коротшими (дивись пункт 2).

Як зробити процедуру цілком безпечною? Головне – якісна дезінфекція на кожному етапі. Ретельно вмийтеся чи навіть продезінфікуйте обличчя й інструмент перед процедурою. Не допускайте, аби ролик після дезінфекції торкався інших предметів, не чіпайте його руками. Після процедури розберіть, промийте і продезінфікуйте мезороллер знову. Але перед наступною процедурою знову проведіть дезінфекцію.

Джерело: https://mama-tato.com.ua/article/a-7762.html

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас