Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

7 стильних зимових лайфхаків для модниць plus size

7 стильних зимових лайфхаків для модниць plus size
 

Сезон холодів дійсно настав, і тепер – час починати кутатися в затишний одяг і користуватися всіма перевагами багатошарових образів. Тільки ось пишні в'язані светри і багатошаровий одяг далеко не завжди виглядають добре на модницях з пишними формами. Такі речі можуть лише надати зайвого об’єму, приховавши всю привабливість жіночних форм. Тим не менш, є кілька хороших лайфхаків, які допоможуть plus size модницям одягатися тепло, комфортно і виглядати стильно протягом холодного сезону.

Корисні лайфхаки на холодний сезон для жінок plus size

1. Об'ємні туніки замінюйте розстебнутими кардиганами. Замість того щоб ховати свої жіночні форми під безформною тунікою, продемонструйте їх, накинувши на блузу або футболку розстебнутий кардиган. З ним ви зможете заправити топ в джинси і візуально зменшити об’єм торсу, а за допомогою стильного ремінця можна до того ж вдало підкреслити талію. Крім того, розстебнутий кардиган додасть вашому силуету вертикальних ліній, за рахунок чого значно його збалансує і зробить більш струнким.

2. Віддайте перевагу колготкам з великим вмістом стрейчу. Це здається очевидним, що колготки повинні добре тягнутися. Але вам потрібно вибирати моделі з максимальним вмістом стрейчу, щоб вони не перетискали ваше тіло під одягом (створюючи непривабливий ефект гусениці) і не висіли там, де об’єму недостатньо (що може бути гірше?!).

3. Відріжте рукави у піджака, який сидить щільно, і перетворіть його на стильний жилет. По-перше, рукави деяких піджаків дійсно можуть бути занадто тісними і незручними для пишних модниць. По-друге, взимку будь-який піджак досить складно вмістити під пальто або дублянку. Жилетки в цьому плані набагато зручніші і практичніші. Вони створять той самий елегантний, лаконічний силует, стануть головним компонентом стильного багатошарового образу і не дадуть замерзнути на роботі.

4. Відмовтеся від худі oversize на користь укорочених світшотів. Навіть якщо ви не хочете оголювати ані сантиметру свого тіла, нічого ховати його під безформними балахонами. Укорочені світшоти відмінно виглядають як на голе тіло, так і на однотонну футболку або майку в базових кольорах.

5. Носіть яскраві кольори і цікаві принти на улюбленій частині свого тіла. Це хитрість, яка допоможе вам завжди виглядати неперевершено. Якщо вам подобаються ваші груди і руки, виберіть стильне і оригінальне пальто. Обожнюєте свої сідниці? Підкресліть їх яскравою спідницею на фоні чорного светра.

6. Вибирайте верхній одяг з окресленою талією. Щоб на вулиці ви не були схожі на великий безформний клубок, робіть вибір на користь пальто, пуховиків і дублянок з чітко окресленою талією – знову ж таки, намагайтеся підкреслити фігуру, а не сховати її під балахоном.

7. Светри прямого крою заправляйте в джинси. Спробуйте цей ультрамодний лайфхак, і ви не зможете від нього відмовитися! Вільні топи і светри заправляйте в джинси і спідниці, щоб візуально вкоротити торс і зробити ноги довшими і стрункішими. Крім того, так і ваша талія буде більш помітною!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас