Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Про що вам дійсно варто подумати, купуючи одяг для новонародженого?

Про що вам дійсно варто подумати, купуючи одяг для новонародженого?

Ваша сім'я ось-ось чекає на поповнення? Звичайно ж, до появи малюка ви хочете підготуватися якнайкраще. Це стосується і одягу для новонародженого: як зрозуміти, який розмір купувати, і скільки всього потрібно? Ми поділимося з вами корисними порадами та розповімо про те, що дійсно важливо пам'ятати, купуючи одяг для крихітки.

Сучасний ринок дитячих речей пропонує дійсно колосальний вибір для майбутніх і молодих батьків. Особливо це стосується брендового одягу для новонароджених, як в інтернет-магазині https://lovebrand.com.ua/ - висока якість і привабливі дизайни не залишають мам і татусів байдужими. А ціни на такі речі цілком доступні, особливо зараз, в сезон знижок. Все ніби добре и чудово, проте цим обумовлюється помилка багатьох батьків купувати більше, ніж потрібно дитині. Вашому «моднику» може бути просто непотрібна така кількість речей. Тому рекомендуємо врахувати наступні нюанси при покупці одежи для немовляти...

Купуємо одяг для немовляти: практичні поради

1. Не треба прати відразу все обновки

Обновки для немовлят потрібно прати, перш ніж вперше одягти. Та не варто відразу після шопінгу прати все куплене. Адже дитина може не встигнути ані разу не одягти річ, а вже з неї виросте. Невипрані обновки з бирками ви зможете повернути в магазин, продати або передарувати. Випрана ж хоч раз річ вже не буде вважатися новою.

2. Простий і швидкий доступ до підгузника

Міняти підгузники ви будете частенько, тому одяг повинен забезпечувати швидкий доступ до підгузка. Врахуйте, що і переодягати дитину доведеться регулярно, а немовлята не люблять, коли футболочки-кофтинки одягаються через голову.

3. Обов'язково враховуйте сезон

Можливо, в магазині продається дуже милий плюшевий комбінезончик, який ви захочете одягти на свою маленьку симпатяшку. Та якщо гряде літо, то малюк ніколи його не одягне, так як до осені-зими вже виросте з обновки.

4. Думайте про комфорт

Подумайте, чи буде дитині зручно в такому вбранні лежати по декілька годин? Наприклад, в красивій сукні з великим бантом або в кофтині з ґудзиками ззаду – точно ні. Якщо річ не здається зручною для сну, не купуйте.

5. Маленькій дитині не потрібно так багато красивих речей

Більшість немовлят носять лише комфортний одяг. Джинси, піджачки, пальтечка виглядають красиво. Але, по-перше, в них незручно; по-друге, їх теж доведеться часто прати. Ви можете купити пару красивих речей для фотосесії, наприклад, але носити постійно їх чадо не буде, і виросте з них всього за кілька місяців.

6. Не забувайте про пупок

Вибирайте фасони, вільні в районі живота, щоб пупок загоювався швидше. Штанці і спіднички на резинці можуть натирати і подразнювати його.

7. Безпека для здоров'я

Намистини, ґудзики, бантики, шнурки на одежинах небезпечні для немовлят ризиком удушення або травмування.

8. Матеріал, що використовується<br>
У немовлят дуже чутлива шкіра, тому вибирайте вироби з м'яких, натуральних, дихаючих тканин, які не будуть натирати і подразнювати ніжну дитячу шкіру. Зверніть увагу на шви: вони також можуть терти і доставляти дискомфорт.

9. Пам'ятайте, що вам подарують багато дитячих речей

Всі родичі і друзі захочуть подарувати щось вашій дитині, і в більшості випадків це буде одяг. Тому, плануючи шопінг, обмежтеся необхідним мінімумом, а потім вже докуповуйте за потребою.

Одяг для немовляти, який вам не потрібен

- Взуття: немовлята не вміють ходити; - Дизайнерський одяг: він дорогий, а дитина швидко з нього виросте; - Кольорові шкарпетки і шкарпетки з малюнком: ви будете губити ці крихітні носочки, і замість того щоб купувати кожен раз нову пару, ви можете просто одягати разом дві розпаровані білі шкарпетки.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас