Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Поради чоловікам, які вибирають квіти в подарунок

Поради чоловікам, які вибирають квіти в подарунок
 

Вам не потрібно чекати особливого приводу, щоб подарувати квіти. Насправді, букет без приводу, що говорить лише про те, що ви думали про неї весь день, значить набагато більше, адже його не очікують. Тому, чоловіки, будьте спонтанними і даруйте квіти!

Що варто пам'ятати чоловікам, які вибирають квіти в подарунок?

1. Не забувайте ні про кого. Букет може виражати найрізноманітніші почуття: від романтичних для дружини або дівчини, до любові і турботи для мами, сестри або дочки. Не забувайте радувати без приводу всіх жінок у своєму житті.

2. Час від часу пробуйте щось новеньке. Жінкам подобається багато квітів. Навіть якщо ви звикли дарувати троянди, вибирайте їх в різних відтінках. І пам'ятайте, що жінкам подобаються не тільки класичні троянди, а й інші квіти, аж до польових букетів. Тому експериментуйте час від часу.

3. Дозвольте собі більше, вибираючи сезонні квіти. Ціни на більшість квітів залежать від сезону. Вибирайте з того, що цвіте в дану пору року, і ваші букети будуть обходитися вам значно дешевше.

4. Квіти ніколи не набридають. Через свою різноманітність, а також унікальність кожного букета, квіти ніколи не набридають. Кожен букет, який ви купуєте, особливий, і призначений лише одній жінці.

5. Квіти в подарунок – не обов'язково символ серйозних стосунків і зобов'язань. Розслабтеся, дівчата знають, що ви даруєте букет, просто тому що хочете зробити приємно.

6. Скористайтеся допомогою флориста. Вибирати квіти чоловікам буває дійсно нелегко. Не соромтеся просити допомоги флориста в виборі і складанні букета – для цього він там і працює.

7. Квіти – незабутній подарунок! Адже кожна жінка пам'ятає, коли їй дарували квіти востаннє.

Жінки полюбляють квіти

Здогадуєтеся ви про це чи ні, але середньостатистична жінка знає про квіти стільки ж, скільки середньостатистичний чоловік знає про автомобілі. І так само, як ви іноді можете мріяти про дорогу і гарну машину, жінки мріють про те, як їм подарують квіти.

І хоч жінки дуже люблять квіти, вони завжди хочуть, щоб чоловіки їх їм дарували. Це тому, що жінки люблять отримувати букети в подарунок навіть більше, ніж вони люблять самі квіти. Пам'ятаєте приказку «Не такий важливий подарунок, як увага»? Так ось, у випадку з квітами для жінок важливо і те, і інше.

А ще один, не менш важливий для жінки момент – це те, коли ви даруєте квіти. І найкращий час – це тоді, коли вона цього не очікує. Ні, це не означає, що її не порадує букет на свято. Та квіти без приводу викличуть ще більше захоплення. А якщо це ще й буде букет з доставкою на роботу, де всі колеги це побачать, то ще краще!

Справа в тому, що якщо ви відправляєте їй квіти з доставкою на роботу, це помітять і оточуючі її жінки. А точніше, кожна жінка в радіусі як мінімум 150 метрів відразу ж помітить, що вашій обраниці доставили букет. У цей момент вона стане центром уваги, а оточуючі так і будуть обговорювати, як їй пощастило з вами. Потім вона обдзвонить всіх своїх подруг і маму з сестрою, щоб розповісти про ваш сюрприз, і ті так само будуть захоплюватися вашим вчинком.

Не дайте зів'янути романтиці! Жінкам подобається, коли про них пам'ятають і думають, коли дивують їх без приводу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас