Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як освіжити свою шкіру цієї весни?

Як освіжити свою шкіру цієї весни?
 

Ваша шкіра виглядає трохи втомленою, блідою або навіть неоднорідною після зими? Добре, що саме зараз у вас є час подбати про неї і подарувати їй той необхідний заряд енергії! – Наші поради допоможуть вам підготувати шкіру до теплого весняного і літнього сезону.

Ідеальне поєднання – вода і лимон

Ми помічаємо, як важлива для нас вода, лише коли не п'ємо її в достатній кількості: втома, головний біль, складність з концентрацією... Але на самопочутті шкіри недолік вологи теж позначається. Тому візьміть за правило випивати по 1,5 л води на добу мінімум. А день починайте зі скляночки H2O з вичавленим в неї соком половини лимона. Вітамін С освіжить і підтягне шкіру, а також простимулює ваш метаболізм.

Сира, необроблена їжа

Свіжі фрукти і сирі овочі приносять користь не тільки здоров'ю, але і нашій зовнішності. Дослідження показали, що вітаміни і мікроелементи можуть швидко накопичуватися в шкірі і надавати ефект антиоксидантів. Вченим вдалося відтворити процедури, при яких кількість антиоксидантів в тканинах збільшується всього за кілька годин після споживання моркви і «її друзів».

Причина такого ефекту в тому, що ці антиоксиданти транспортуються в шкіру метаболізмом. І вже не раз доведено, що у людей, які отримують велику кількість цих антиоксидантів, шкіра виглядає молодшою і підтягнутішою.

Ці три рецепти смузі змусять вашу шкіру сяяти:

- змішайте в блендері два свіжих листа капусти з двома очищеними апельсинами і додайте трохи імбиру;

- змішайте в блендері половину сирого буряка з неочищеним яблуком і додайте трохи хрону;

- змішайте в блендері два помідора, дві морквини і сік одного лимона.

Холодна чи тепла вода?

Тут у кожного є свої вподобання. Одним подобається вмиватися теплою водою, в той час як інші полюбляють холодну через її стимулюючий ефект. Та одне ви все ж повинні знати: занадто гаряча вода позбавляє шкіру жирів і вологи, тому вмиватися краще водою кімнатної температури. А ось холодна водичка дарує шкірі здоровий рум'янець і стимулює циркуляцію крові, тому в самому кінці краще все ж сполоснути обличчя холодною водою.

Свіже повітря!

Незважаючи на те, що цієї весни багато гуляти у нас не виходить, все ж намагайтеся частіше робити вилазки на свіже повітря. Гуляйте по лісу або парку, вдихайте чисте повітря – кисень необхідний шкірі, щоб вона виглядала молодою та свіжою. Тим більше що верхні шари шкіри здатні також дихати, вбираючи кисень. Тому б'юті-прогулянки необхідні для кожної з нас.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас