Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Підготовка до ЗНО онлайн – без проблем з сервісом naurok.ua!

Підготовка до ЗНО онлайн – без проблем з сервісом naurok.ua!

Сучасна ситуація з карантином через коронавірус COVID-19 негативно вплинула на багато сфер нашого життя. Але, мабуть, одна з найбільш важливих проблем сучасних підлітків та їхніх батьків – це відсутність можливості адекватно підготуватися до здачі ЗНО. Адже дистанційне навчання все ж не може дати такого якісного результату, як очне.

На щастя, ви можете дещо зробити, щоб поліпшити свої знання і максимально ефективно підготуватися до здачі найважливіших шкільних іспитів. З сервісом naurok.ua сучасним старшокласникам доступна онлайн підготовка до ЗНО за допомогою спеціальних курсів, які дають можливість складати іспити в середньому з балом 180 (погодьтеся, це дуже непогано!).
онлайн-курси підготовки до ЗНО

6 причин записатися на онлайн-курси підготовки до ЗНО

Записавшись на онлайновий курс підготовки до незалежного оцінювання, школяр отримає всю ту користь, що і від підготовки до незалежного оцінювання в школі, і навіть більше! А саме:

1. Можливість вивчити всю теорію, і тільки ту, яка необхідна для вирішення всіх завдань на іспиті (ніякої зайвої, непотрібної інформації).

2. Рішення всіх завдань формату ЗНО в супроводі досвідчених викладачів.

3. Знання критеріїв оцінювання, а відповідно – можливість вирішувати завдання на ЗНО так, щоб отримати за них максимальний бал.

4. Корисні лайфхаки - більш швидкі і прості способи вирішення завдань незалежного оцінювання, якими поділяться викладачі курсу.

5. Впевненість в своїх силах - ніякого страху перед іспитом, адже на курсі практикуватимуть рішення завдань в форматі ЗНО не тільки протягом уроку, а й самостійно, вдома, а також будуть розглянуті всі завдання з пробного оцінювання.

6. Вступ до омріяного ВНЗ, адже курси дадуть можливість отримати при незалежному оцінюванні більш високий бал.
онлайн-курси підготовки до ЗНО

З чого складаються курси підготовки до ЗНО від сервісу naurok.ua?

Онлайн-курси «На Урок» дадуть всі можливості для успішної здачі ЗНО. Тут досвідчені викладачі проводитимуть інтерактивні уроки, активно залучаючи школярів до процесу навчання. На випадок, якщо відвідати урок не було можливості (або якщо щось потрібно переглянути ще раз), буде доступний запис заняття.

Заняття проходять дуже цікаво і захоплююче, часто з елементами ігор, що залишає школярів залученими. А «додому» даються інтерактивні завдання для зміцнення і перевірки отриманих знань.

Забудьте про заучування підручників – навіть якщо школяр визубрить усе, це не дасть йому гарантії успішної здачі ЗНО. А ось викладачі, які самі проходять ці тести, щоб знати всі їхні тонкощі, і години практичної роботи із завданнями в форматі незалежного оцінювання значно збільшать цю ймовірність. Інтерактивна робота з викладачем, підтримка і консультації на кожному з етапів підготовки, тільки корисні завдання в форматі ЗНО – ось, чого ви можете очікувати від курсів «На Урок»!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас