Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкращі тренди чоловічих кросівок 2020

Найкращі тренди чоловічих кросівок 2020
 

Тренд на кросівки вже не новий – за останні роки це взуття стало невід'ємною частиною кожного гардеробу. Проте, мода на кросівки змінюється з кожним роком, включаючи і чоловіче спортивне взуття. Які ж чоловічі кросівки будуть найбільш актуальні в цьому році?

Чоловічі кросівки 2020: що в моді?

1. Мінімалістські кросівки
модні чоловічі кросівки 2020
Чисто білі кросівки вже якийсь час перебували на самому піку модних трендів. І саме вони дали старт новому тренду – на мінімалістські снікерси. Класичні однотонні кросівки настільки універсальні, що сьогодні їх можна носити як з костюмами і пальто, так і з образами в стилі casual або athleisure. Це робить їх маст-хевом в кожному чоловічому гардеробі.

Ви можете вибирати з чисто білих шкіряних кросівок, коричневих або сірих замшевих, білих або бежевих тряпчаних.

2. Кросівки з великою підошвою
модні чоловічі кросівки 2020
Вони увійшли в моду в минулому році, але до цих пір тримаються в топових взуттєвих трендах. Це відповідь у противагу моді на мінімалістське взуття.

В цьому випадку ми рекомендуємо вибирати моделі з громіздкою підошвою, але акуратним верхом і в нейтральній або універсальної колірній гамі, які навіть після закінчення даного тренду виглядатимуть доречно у ваших повсякденних образах.

3. Назад до класики
модні чоловічі кросівки 2020
Ви ніколи не помилитеся, вибираючи класику. Всі тренди, які ми розглянемо в цій статті, вийдуть з моди рано чи пізно, але класичні кросівки завжди будуть актуальні. Такі бренди, як Vans, Converse, Nike і Adidas можуть похвалитися дуже стильними класичними моделями кросівок, з якими ви не прогадаєте.

Виберіть свої улюблені кросівки і носіть їх з повсякденними і спортивними образами.

4. Високотехнологічні кросівки
модні чоловічі кросівки 2020
Кілька років тому технології виробництва кросівок зробили крок далеко вперед. Кросівки, що шнурується самі, моделі з вбудованим захистом від вологи, матеріали, які при пошкодженні не рвуться далі – з такими брендами, як Nike і Adidas, це тільки початок ери високотехнологічних кросівок. Крім того, виглядає таке взуття дійсно стильно і ультрасучасно.

Вам не обов'язково витрачати купу грошей на кросівки, зшиті за останніми технологіями (вони можуть бути дійсно дорогими), достатньо і того, щоб вони мали відповідний дизайн – ніби з недалекого майбутнього. Носіть таке взуття з образами в популярному нині стилі athleisure.

5. Замшеві кросівки
модні чоловічі кросівки 2020
Візьміть один із взуттєвих трендів, додайте замшу, і ви отримаєте супер-модні кросівки 2020. Особливо актуальними в замші будуть кросівки нейтральних, але не нудних відтінків. Наприклад, синій або світлий оливковий – також нейтральні кольори, але на кросівках вони виглядають набагато цікавіше, ніж коричневий.

А якщо хочете виглядати ще сміливіше, виберіть глибокий оливковий, помаранчевий «палений апельсин» або навіть охру для повсякденних образів – такі кросівки стануть стильною родзинкою ваших casual образів.

Не можете вибрати? А як на рахунок «всього потроху»?

модні чоловічі кросівки 2020
Це ще один модний тренд, який торкнувся кросівок в цьому році – всього потроху. Тобто, в моді кросівки, в яких є потроху від декількох трендів. Наприклад, це можуть бути кросівки зі шкіри та замші в нейтральних відтінках, але зі збільшеною підошвою. Якщо вам подобається поєднувати непоєднуване, таке взуття ідеально вам підійде!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас