Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чи допомагають обгортання схуднути?

Чи допомагають обгортання схуднути?
 

Індустрія краси стрімко розвивається, пропонуючи нам все нові і нові рішення для наших б'юті-проблем. У тому числі це обгортання, націлені на боротьбу з целюлітом і поліпшення стану шкіри. І якщо в те, що вони здатні очистити, підживити, зволожити і привести в тонус шкіру ми віримо, то на рахунок схуднення у деяких з'являються сумніви. Чи справді обгортання допомагають схуднути?

Насправді, так, обгортання можуть допомогти в боротьбі з целюлітом і зайвими сантиметрами. Але тут, як і скрізь, є свої нюанси, про які ви повинні знати. Щоб ви володіли всією інформацією і могли адекватно вирішувати, чи підійде вам це, ми розглянемо найбільш популярні види обгортань і їхній вплив на наше тіло.

Які бувають обгортання?

Детокс-обгортання в основному покликані зміцнити імунну систему і очистити організм від токсинів. Такі процедури відмінно підходять і для боротьби з целюлітом, так як він в основному утворюється через накопичення токсинів. Якщо ви не дуже добре дбали про своє тіло останнім часом, детокс-обгортання стане для вас дуже актуальним рішенням. Фізично ви вагу не скинете, але в об’ємі напевно трохи втратите.

Зволожуючі обгортання націлені, і так зрозуміло, на зволоження шкіри і повернення їй тонусу. Така процедура проводиться після пілінгу і підходить всім (чоловікам і жінкам), які хочуть зробити свою шкіру більш щільною і м'якою. Зволожуюче обгортання – одна з найефективніших антиейджингових процедур, не рахуючи ін'єкцій молодості.

Антицелюлітні обгортання та обгортання для схуднення, як правило, містять детокс-інгредієнти, а також діють за рахунок тиску, що чиниться самою плівкою під час процедури. Дана процедура ефективно бореться з затримкою рідини в шкірі і дійсно здатна позбавити зайвих сантиметрів.

Чим робляться обгортання?

Як ми вже говорили, є безліч різних видів обгортань, і з кожним днем з'являються нові і втрачають свою актуальність деякі з існуючих. Так, в салонах вам можуть запропонувати найрізноманітніші обгортаючі процедури, як наприклад обгортання цілою ламінарією. Та все ж таки головними і найбільш давніми є обгортання тканиною і харчовою плівкою.

1. Обгортання з використанням тканини

Такі обгортання залишаються популярними вже дуже довго, завдяки тому, що тканина здатна щільно обгорнути тіло, проте все ж дозволяє шкірі дихати, на відміну від пластику (харчової плівки). Крім того, тканий матеріал можна нагріти, щоб робити теплі обгортання – це робить процес детоксу більш ефективним. Для таких процедур тканина змочується спеціальними засобами (в залежності від мети, яку ви хочете досягти) і накладається на шкіру.

2. Обгортання харчовою плівкою

Їх робити набагато простіше, завдяки тому, що плівка липне. Звичайно, плівку не можна нагріти, тому для таких процедур можуть використовуватися спеціальні продукти, які нагріваються від температури тіла. Також вона не дихає, але в деяких випадках це є плюсом. Тому матеріал для обгортання потрібно вибирати, виходячи з конкретної мети процедури.

Як довго протримається результат від обгортання?

Мабуть, це головне питання. Тому що обгортання дійсно можуть бути ефективними в боротьбі з целюлітом і зайвими сантиметрами. То ж скільки триватиме отриманий результат?

Як правило, ефект від обгортання тримається кілька днів, до тижня. Потім організм знову встигає себе забруднити. Якщо ви погано харчуєтеся, споживаєте алкоголь, результат від процедури зникне швидше, а якщо дбаєте про чистоту свого тіла – протримається довше.

Але в будь-якому випадку ви повинні розуміти, що обгортання – це тимчасове рішення. Воно дає швидкий результат, але він також досить швидко зникає, якщо ви його не підтримуєте. Тому замість того, щоб покладатися лише на такі процедури в боротьбі з целюлітом і зайвими сантиметрами, краще підійти до проблеми комплексно.

Фізична активність, правильне і помірне харчування, здоровий спосіб життя в цілому, і на додаток до них антицелюлітні обгортання – все це допоможе максимально швидко домогтися бажаного і довговічного результату!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас