Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Аксесуари для дитячих зачісок, які полегшать життя мамі

Аксесуари для дитячих зачісок, які полегшать життя мамі

Діти – страшні непосиди, в тому числі і дівчатка! І коли ваша маленька принцеса збирається до школи, в садок, на прогулянку або ще у якихось справах, ви напевно намагаєтеся зібрати її волосся, щоб ввечері не довелося «роздирати» його зі сльозами.

Проте у мами теж не завжди є час і сили (а у дівчинки – настрій) на те, щоб довго заплітати дитяче волосся. А особливо з огляду на те, яким неслухняним воно може бути. В цьому випадку вам на допомогу прийдуть прості і красиві зачіски на довге волосся для дівчаток, які ви знайдете на сайті EVA Blog, а також аксесуари для волосся, які допоможуть робити ці та інші дитячі зачіски максимально легко і швидко.

На які аксесуари для дитячого волосся варто витратитися?

Для вас ми підготували список найкорисніших аксесуарів для дитячого волосся, а також деякі поради щодо їхнього вибору:

Розчіска для мокрого волосся. Якщо ви до цих пір не купили таку, вам обов'язково варто! Такі масажні щітки відмінно розплутують вологе волосся, мінімізуючи неприємні відчуття при його розчісуванні. Плюс, вони підходять для всіх типів волосся - і дорослого, і дитячого.

Гребінець з довгою ручкою. Він буде корисний для деяких зачісок, де звичайна розчіска не впорається. Наприклад, ним зручно робити проділи, вибирати пасма для плетіння колосків тощо.

Обручі. З ними навіть звичайний хвостик або косичка виглядатимуть нарядно. Крім того, обруч допоможе прибрати волосся від обличчя дитини під час навчання, творчості чи тренувань.

Шпильки. Без них не обійтися, якщо ви – батьки маленької принцеси з довгим волоссям. За допомогою шпильок ви зможете робити різноманітні пучки, закріплювати косички, коли потрібно повністю підібрати волосся, а також фіксувати неслухняні пасма волосся, які постійно розлітаються. Виберіть шпильки, які мають найближчий колір до відтінку волосся дівчинки, а також запасіться набором декоративних шпильок, щоб прикрашати ними зачіски на вихід.

• Резинки. Це ще один маст-хев для кожної дівчинки. Для маленьких дівчаток краще вибирати маленькі резиночки, так як у них дуже тоненьке волосся. А резинки побільше підійдуть більш старшим дівчаткам з густою шевелюрою. Маленькі резиночки вибирайте в тон волоссю, щоб їх можна було сховати під пучком або косичкою, а декоративні – в улюблених кольорах маленької модниці.

Бублик для волосся. Як правило, ними користуються підлітки і дорослі, але навіть для дівчинки дошкільного віку цей аксесуар буде корисний. А вірніше – для її мами, адже з ним вдасться зробити красивий акуратний пучок всього за 5 хвилин! Навіть якщо дівчинка зовсім малятко.

Петля Topsy Tail. З її допомогою ви зможете робити дуже складні, на перший погляд, зачіски, які виглядають, ніби з салону, і витрачати на все це не більше 10 хвилин (навіть з огляду на те, що ви робите зачіску дитині).

Кондиціонер – щоб не було сліз!

Сьогодні ви без проблем знайдете в продажу класичні змивні і незмивні спреї-кондиціонери для дитячого волосся. Вони дійсно роблять волосся не таким заплутаним, а значить, його розчісування не буде супроводжуватися сльозами й істериками. Якщо у вашої дівчинки волосся швидко стає жирним, наносіть кондиціонер тільки на кінчики.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас