Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

8 міфів про plus-size моду

8 міфів про plus-size моду
 

Хто сказав, що повненькі модниці не можуть носити принти, смужку або джинси-скіні? Ми хочемо розвінчати для вас ці міфи і дати вам кілька дійсно корисних модних порад!

У виборі одягу для будь-якої фігури, худої або пишної, найважливіше правило – це знайти річ, яка підходить за розміром і добре сидить. Тому нерозумно говорити про те, що повненьким не можна носити принти або обтягуючі речі. Сьогодні в статті ми розвіємо найпопулярніші міфи про plus-size моду і поділимося з вами дійсно корисними порадами.

8 міфів про plus-size моду

Міф 1: Джинси-скіні – тільки для худих

Реальність: Любите ви їх чи ні, але джинси-скіні не скоро перестануть бути актуальними. І знаєте, що? Пишні модниці відмінно в них виглядають! Головне – вибрати їх так, щоб вони не передавлювали фігуру. Відмінним рішенням, яке змусить вас виглядати стрункіше в один момент, стануть вузькі джинси з мінімальною кількістю стрейча в чорному або темно-синьому кольорі. Поєднуйте улюблені скіні з вільним верхом або подовженими туніками.

Міф 2: Простори, безформний одяг – вашнай кращий друг

Реальність: Якщо ви соромитеся своєї фігури, не варто ховати її під величезними безформними речами – такий одяг зробить вас візуально ще повнішою. Замість цього спробуйте вибирати одяг, який сидить по фігурі (не перетискаючи її, звісно) і окреслює її. Сукні з запахом, блузи з ремінцями в тон, приталені піджаки і спідниці А-силуету найбільш вигідно підкреслять жіночність ваших форм.

Міф 3: Яскраве – не для повних

Реальність: У той час як темні кольори зроблять вас візуально стрункішою, образи в яскравих відтінках завжди виглядають набагато цікавіше і ефектніше. Пам'ятайте про те, що ви завжди можете використовувати кольори в своїх інтересах: одягайте яскраве або світле на ті місця, які ви хочете підкреслити, а темне – на те, від чого хочете відволікти увагу.

Міф 4: Одяг для plus-size модниць має бути закритим

Реальність: Відкрийте трохи шкіри – це сексуально і може грати на вашу користь! Якщо ви оголите кисті, ключиці або щиколотки, це приверне увагу до самих струнких частин вашого тіла. Вертикальні вирізи – також відмінний вибір: ваша шия буде здаватися довшою, плюс, красиве декольте приверне до себе увагу і відверне від недоліків фігури.

Міф 5: Широкі туфлі і черевики – не для вас

Реальність: Звичайно, на вас буде добре виглядати не все широка взуття. Та й в принципі не все воно виглядає стильно. Та все ж на сучасному ринку ви можете знайти дуже цікаві моделі, які стануть родзинкою вашого образу і зовсім не зіпсують його.

Міф 6: У горизонтальній смужці ви виглядатимете ще ширшою

Реальність: Якщо ви будете уникати такого класичного принта, як смужка, це значно звузить ваш гардероб. Так чому б не порушити загальноприйняте правило і не приміряти на себе горизонтальну смужку? Головне в цьому випадку – вибрати її правильну ширину. Так, середня смужка виглядатиме найбільш вигідно, так як вона пропорційніше за інші «сидить» на жіночій фігурі. І не робіть популярну помилку, одягаючи смугастий топ під кардиган блочного забарвлення – так ви зруйнуєте структуру принта і порушите гармонію в образі.

Міф 7: Великі аксесуари змусять і вас виглядати крупнішою

Реальність: Правильні аксесуари перетворять будь-який посередній наряд на модний і стильний look. Вам варто вибирати більші, помітні аксесуари, а не маленькі і ніжні – перші виглядатимуть пропорційніше з вашою фігурою. Сережки, кольє, браслети, кільця, сумочки – вибирайте їх настільки великими, наскільки вам подобається. Великі металеві намиста стануть для вас безпрограшним варіантом.

Міф 8: Принти візуально збільшать ваші об’єми

Реальність: Чорний зробить вас стрункішою, але це нудно! Якщо одяг добре сидить по вашій фігурі, ви можете носити будь-які забарвлення, які вам подобаються, включаючи і принти. Але краще вибирайте більш великі візерунки – вони будуть найбільш вигідно приховувати недоліки фігури. А щоб виглядати стрункішою, вибирайте принти на темному фоні.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас