Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати дитячий купальник?

Як вибрати дитячий купальник?
 

Нарешті настав сезон пляжного відпочинку! А значить, настав час одягати дітвору в цей милий одяг для плавання. Але щоб ваша малеча могла по-справжньому насолодитися відпочинком на березі моря або річки, потрібно заздалегідь подбати про пляжний одяг для малюків. Наші поради допоможуть вам вибрати найкращі плавки для хлопчика і наймодніший і зручний купальник для дівчинки – поїхали!

За якими критеріями вибирати дитячий пляжний одяг?

Сучасний пляжний одяг для дітей представлено у величезному асортименті. Та справа в тому, що у дітлахів різного віку – різні потреби, а ще й смаки. Тому для початку при виборі купальника для дівчинки або плавок для хлопчика ми будемо керуватися саме віком дитини.

Пляжний одяг для немовлят (6-24 місяці)

Батьки немовлят дуже стурбовані вибором красивих і комфортних дитячих купальників. Вони хочуть, щоб пляжний одяг крихітки не шкодив ніжній шкірі, тому іноді вирішують відмовитися від нього зовсім. Це не найкраще рішення, адже сонце для шкіри немовляти набагато небезпечніше. Для малечі до року зараз також є непоганий вибір закритого одягу для купання, який захистить від сонця і буде максимально комфортним для пляжних активностей.

І хлопчики, і дівчатка до рочку можуть носити однакові фасони, адже їхні фігури максимально схожі. Зараз вам важливо прикрити шкіру малюка від палючого сонця на пляжі, тому найкращим вибором стануть закриті суцільні купальні костюми (для діточок обох статей). Безумовно, ви можете купити купальні шортики для хлопчика або роздільний купальник для дівчинки – вони виглядають неймовірно мило, але вам все одно доведеться прикривати шкіру немовляти іншим одягом, який може не так добре підходити для відпочинку на пляжі.

Пляжний одяг для дітей 1-6 років

Після рочку діти просто не можуть всидіти на місці на пляжі. У них багато енергії, вони хочуть грати в піску, плавати і робити все, що роблять інші. Тому більш «дорослій» малечі потрібен одяг для купання, який не буде парити і утрудняти рухів. Тепер ви можете дозволити собі будь-які купальники, які підходять дитині за віком, та все ж малюкам краще купувати більш закриті моделі.

Дівчаткам до 2-3 років все ж краще вибирати суцільні купальники, а після 5-6 – роздільні. Хлопчикам після рочку можна вибирати як суцільні пляжні наряди, так і шорти. Останні актуальні для хлопчиків різного віку.

Як вибирати пляжний одяг для дітей?

З такою величезною різноманітністю в сучасних магазинах вибір дитячого купальника стає непростим завданням. Щоб полегшити його, ми поділимося з вами кількома простими порадами та рекомендаціями...

Колір купальника - з нього можна почати. Його краще підбирати під відтінок шкіри дитини: якщо вона бліда, вибирайте рожеві і помаранчеві відтінки; якщо смаглява – жовтий, червоний, синій і інші яскраві відтінки стануть відмінним вибором.

Фасон дитячого пляжного одягу залежатиме від віку дитини. Суцільні купальники підійдуть всім дівчаткам до 6 років, також хорошим вибором стануть роздільні моделі з шортиками. Більш відкриті дитячі купальники, схожі на дорослі, підійдуть дівчаткам від 6 років, так як вони хочуть бути модними і походити на маму чи улюблену зірку. Для хлопчиків в будь-якому віці можна вибирати стильні шортики.

Принт або візерунок швидше буде залежати від статі і віку дитини. Так, хлопчикам зазвичай подобаються машинки і супергерої, а дівчаткам – квіточки. Однотонні купальники полюбляють підлітки, а найменші модники будуть в захваті від мультиків.

З огляду на ці прості принципи, вам буде нескладно вибрати пляжний наряд для своїх маленьких модників. Звертайте увагу на вік дитини і рівень її активності, на чутливість її шкіри до сонечка і, обов'язково, на її смаки і особисті вподобання.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас