Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Відгуки про дитячу стоматологію в Києві

Відгуки про дитячу стоматологію в Києві

Популярна в Києві стоматологічна клініка Dent Line розпочала свою діяльність в 2004 році і за роки своєї роботи здобула заслужену репутацію на ринку стоматологічних послуг, ставши одним з найкращих медичних центрів не тільки в столиці, але і в країні. Висококваліфікований персонал, інноваційні методики лікування та сучасне обладнання – це те, що дозволяє з максимальною точністю діагностувати захворювання і грамотно підбирати персональний курс лікування для кожного пацієнта – як діток, так і дорослих.

Обладнання, прилади і матеріали, які використовують лікарі в своїй роботі, мають відповідні сертифікати якості та закуповуються у надійних і перевірених виробників європейських країн. У клініці велика увага приділяється стерильності, тому всі інструменти багаторазового використання стерилізуються відповідно до вимог, які прописані в міжнародних нормах і правилах.

У стоматологічному центрі Dent Line є відділення рентгенології, яке оснащене новітнім комп'ютерним томографом, окремі кабінети для проведення терапевтичних, ортодонтичних, ортопедичних і гігієнічних процедур, блок для стерилізації інструментарію, а також хірургічне відділення, в якому працює денний стаціонар. При необхідності лікарі застосовують загальний наркоз.

Клініка стоматології Dent Line – це дружний і злагоджений колектив, в якому працюють тільки найкращі та найбільш кваліфіковані фахівці, які регулярно проходять курси удосконалення не тільки в українських, але і в закордонних навчальних закладах. Це забезпечує високий професіоналізм персоналу, що дозволяє проводити лікування на рівні світових стандартів і отримувати бездоганні результати. У стоматологічному центрі відповідально ставляться до здоров'я кожного пацієнта і гарантують високу якість надаваних послуг, незалежно від того, звертаються сюди батьки з дітьми, студент або бізнесмен, працівники великого підприємства з виробництва банківських карток або відомі ресторатори, робітники промислових заводів, домогосподарки або будь-які інші громадяни.

У клініці Dent Line надають наступні послуги:
  • Протезування
  • Імплантація
  • Естетична стоматологія
  • Ортодонтичне і ендодонтичне лікування
  • Пародонтологія
  • Хірургічні операції
  • Лікування під загальним наркозом
  • Рентгенологічні дослідження і діагностування
  • Гігієнічні процедури ротової порожнини
  • Консультування з усіх питань, пов'язаних зі стоматологічним лікуванням
При зверненні в клініку Dent Line кожен пацієнт може бути впевнений у високій якості обслуговування та професіоналізмі лікарів. Цей медичний центр має наступні переваги:
  • При наданні будь-яких стоматологічних послуг використовуються найсучасніші методи і способи лікування;

  • В клініці відкрито хірургічне відділення, де застосовується загальне знеболювання (лікування уві сні). Тут же функціонує денний стаціонар;

  • Медичне обладнання поставляється відомим світовим виробником Sirona;

  • В клініці діє власний навчальний центр підвищення кваліфікації лікарів-стоматологів;

  • Персонал регулярно вдосконалює свої навички в іноземних навчальних центрах, отримуючи цінний досвід.
Клініка отримує численні відгуки від своїх вдячних клієнтів, ось деякі з них:

- У сучасній, зручно розташованої клініці Дент Лайн кілька разів лікував зуби і отримав не тільки якісно виконані послуги, але і блискучий результат. Рекомендую!

- Величезна подяка лікарям за їхні золоті руки, професіоналізм високого рівня стосовно роботи з дітьми, відмінні результати лікування, причому все це за цілком прийнятну вартість.

- Довелося довго лікувати зуби, потім вставляти імпланти, що теж зайняло тривалий час. На всьому процесі лікувального періоду відчував турботу, уважне ставлення і лікарів, і медсестер. В роботі лікарі використовували сучасне обладнання, матеріали та інструментарій. Рекомендую Дент Лайн – найкращу клініку в Києві!

- Походивши по кількох стоматологічних клініках, вибрала саме центр Dent Line, в якому працюють найкращі професіонали своєї справи, і тепер звертаюся тільки сюди. Дуже вдячна лікарям за врятовані зуби і сліпучу усмішку своєї доньки!

Детальніше про роботу клініки можна дізнатися на офіційному сайті www.dentline.com.ua або за телефоном (044) 425 65 88.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас