Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

3 важливі причини, чому лялечки LOL Surprise хороші і для вашої дитини, і для вас

3 важливі причини, чому лялечки LOL Surprise хороші і для вашої дитини, і для вас
 

Важко знайти хоча б одну дівчинку, яка не була б в захваті від лялечок LOL Surprise. І їх дійсно є, за що любити. З безлічі ми вибрали три найважливіші причини – для вашої крихітки і вас самих – купувати лялечки LOL Surprise і активно грати ними!

Чим лялечки LOL Surprise такі хороші для вашої дитини і вас самих?

Причина #1: Розвиток уяви, пам'яті, словникового запасу і мовлення

Мабуть, багатобічний розвиток – найочевидніша причина купити своїй доні лялечку LOL Surprise. Звичайно ж, це не єдині іграшки, які так розвивають дитину, але вони безумовно варті того, щоб на них витратитися. Набори LOL Surprise різноманітні, з ними можна будувати нескінченну кількість різних сценаріїв, та й інші іграшки можна легко підключити до цієї ж гри. Крім того, за допомогою такої гри чадо зможе висловлювати свої переживання, пов'язані зі школою або будинком.

Ці ж нескінченні сценарії, які можна обігравати з лялечками LOL Surprise, будуть мотивувати дитину розповідати історії, обговорювати події і тим самим розвивати мовлення і словниковий запас. А це, в свою чергу, допоможе швидше навчитися читати. Введення і обговорення нових понять – приємний бонус, який отримає ваша крихітка від гри з улюбленими лялечками.

Причина #2: Емоційний розвиток дитини – емоційна грамотність і стійкість

Купуючи лялечку LOL, ви ніколи не знаєте, що всередині. Вам пощастить, якщо ви зберете кілька різних, перш ніж вам попадеться та що повторюється. І в цьому випадку дитина напевно буде розчарована. Але це – не останнє життєве розчарування вашої крихітки, і прекрасний привід навчити дитину справлятися з такими ситуаціями і знаходити рішення. По-перше, це можуть бути ляльки-близнючки, що теж дуже цікаво. По-друге, можливо, такої немає у подружки, і хоча б на час дітки зможуть помінятися, щоб пограти новим для них і цікавим.

При цьому не потрібно відразу ж шукати рішення цієї дитячої проблеми. Дайте дитині відчути емоції, щоб навчитися їх переживати і вирішувати виникаючі проблеми. Поясніть, що це нормально – відчувати розчарування і навіть злість, і без будь-якого тиску дайте дитині пройти через це. Покажіть, що ви приймаєте її такою, як вона є. Тоді вона сама зможе знайти вихід із ситуації, що склалася.

Причина #3: Лялечки LOL Surprise допоможуть вам зануритися в світ своєї дитини

По-перше, користь лялечок LOL для вас полягає в тому, що ви зможете зануритися в світ своєї малечі і зблизитися з нею ще сильніше. Ви дізнаєтеся, що для неї важливо, чим вона цікавиться, що може її турбувати. Це безцінно! По-друге, таке «занурення» в дитячий світ дасть вам можливість навчити дитину важливим речам, адже в грі дітки вчаться, самі того не помічаючи.

А ви граєте лялечками LOL Surprise? Яку користь, на вашу думку, вони приносять вашій малечі?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас