Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо нову сумочку – стильну і практичну

Вибираємо нову сумочку – стильну і практичну
 

У кожної з нас є своя колекція сумочок. Якісь із них гарні, інші – функціональні. А як на рахунок і стильних, і практичних сумочок – скільки у вас таких?

Насправді, навіть мінімальної колекції сумочок може бути достатньо, якщо вибирати їх з розумом – обдумуючи і дизайн, і функціональність нової покупки. Таким чином, вам вдасться створити найбільш ефективний гардероб сумок, де кожна затребувана, корисна і радує око.

Як вибрати стильну і функціональну сумочку?

1. Переконайтеся, що її зручно носити

Так, сумочка, як і ваш одяг, повинна бути зручною в носінні. Вона повинна комфортно сидіти на плечі, в руці, під пахвою тощо (дивлячись, як ви збираєтеся її носити). Тому сумочку краще приміряти, адже як би нам не подобався її дизайн, ми не будемо її носити постійно, якщо вона незручна. Така сумка швидко набридне і буде валятися в шафі.

2. Переконайтеся, що сумочка не важка

Скажемо відразу, що шкіряні сумочки практичніші і носяться довше, виглядають презентабельніше – це їхня незаперечна перевага. Але шкіряні вироби можуть бути важкими, навіть в порожньому вигляді. Що вже говорити про ситуацію, коли сумка буде наповнена всім необхідним для активного робочого дня? Це не корисно для плечей, шиї і спини. Тому відразу перевіряйте сумочку і на вагу.

3. Огляньте наявність, кількість і розташування кишень

Загляньте в сумочку – вона просто порожня чи всередині неї є кишеньки? Чи підходить вам те, як влаштована обрана сумочка зсередини? Так, для повсякденної сумочки було б добре мати кишеньку під телефон, ще одну – під ключі, кишеню на змійці, в яку можна покласти паспорт, права та інші важливі речі. Можливо, вам також подобається розділова кишеня або міні-кишеньки для ручок. У вечірній сумочці або клатчі такого, звичайно, не буде, але добре б, щоб була кишенька на змійці, куди можна покласти гроші, або відділення для карток.

4. Сумочка повинна застібатися

Якщо сумочка буде повністю застібатися, ви нічого не загубите, та й просто з неї не буде нічого випадати на ходу. Крім того, так ви трохи сильніше убезпечите свої речі від крадіжки.

5. Сумочка повинна бути красивою

А тепер – про дизайн. Звичайно ж, сумочка повинна вам подобатися і поєднуватися з речами вашого гардеробу, гармоніювати з вашим персональним стилем. При цьому запам'ятайте правило «одного з двох»: сумка повинна мати або складний дизайн, або яскраве забарвлення, але не все відразу. Наприклад, однотонна чорна сумочка може бути цікаво деталізована, щоб не бути нудною. Але якщо ви вибираєте яскравий колір або складний принт, в іншому дизайн виробу повинен бути максимально простим і лаконічним.

6. Сумочка повинна бути універсальною

Є безліч найрізноманітніших сумочок для різних приводів. Але якщо ви вибираєте функціональну повсякденну сумку, її дизайн повинен бути універсальним за кольором і фасоном. Вона повинна:

- виглядати достатньо добре, щоб підходити до ділового гардеробу;

- бути достатньо м'якою, щоб її зручно було використовувати і для інших повсякденних справ;

- поєднуватися з колірною палітрою вашого гардеробу, не конфліктувати з нею.

Як вибрати сумочку, яка підійде під весь гардероб? – Почніть з кольору: вибирайте відтінок, наближений до вашого кольору волосся. Погодьтеся, це саме той колір, який ви носите кожен день, незалежно від того, який одяг обираєте. Тому і сумочка в схожому відтінку підійде до всього, що ви можете одягти. Або ж ви можете вибирати сумочку, за відтінком наближену до кольору ваших очей.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас