Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що робити зі старими іграшками для прорізування зубів?

Що робити зі старими іграшками для прорізування зубів?
 

Як тільки малюк втрачає інтерес до іграшок для прорізування зубів, багато мам вирішують просто викинути їх. Насправді ж, вони все ще можуть бути корисними – підключивши фантазію, ви зможете знайти хороше застосування іграшкам-прорізувачам і після того, як вони стали не потрібні дитині.

Що робити зі старими іграшками для прорізування зубів?

Іграшки-гризунки для домашнього улюбленця

Деякі дитячі іграшки для прорізування зубів можна віддати домашнім тваринам, зокрема, собакам. Такі іграшки для тварин коштують чимало. І навіщо ж витрачатися, якщо від вашого малюка гризунок може перейти до чотириногого друга?

З іграшки-прорізувача в звичайну іграшку

Багато іграшок для прорізування зубів і так нагадують звичайні дитячі іграшки – їх можна так і використовувати: як іграшкових тварин, лялечок, фігурки для різних ігор тощо. Це будуть найпростіші іграшки, які розвиватимуть уяву і фантазію, адже потрібно придумати, як і у що ними грати. Зате таких ігор можна придумати безліч!

Декор для дитячої

Часто іграшки-гризунки робляться в дуже милих формах і дизайнах. Це дає нам можливість в подальшому використовувати їх, як елементи декору в дитячій. Ними можна прикрашати віконні прорізи, шафи або порожній простір на стінах. Плоскі іграшки-прорізувачі зубів можна використовувати в якості підставок.

Для виготовлення поробок

Прорізувачі зубів у формі кілець і інших фігур можна використовувати, як основу для поробок. На основі форми іграшки можна виготовляти нових ляльок, тварин і інші іграшки або елементи декору.

Персонаж історії, гризунок для наступної дитини, пам'ятна річ...

• Непотрібні іграшки для прорізування зубів можуть стати персонажами казок і оповідань – їх можна використовувати при читанні дитині для візуалізації того, що відбувається. Наприклад, якщо іграшка в формі тварини, і в казці є ця тварина, ви можете підігравати нею під час читання, щоб історія була ще цікавішою.

• Гризунок, який більше не потрібен вашій дитині, можна простерилізувати і залишити для наступного малюка або віддати знайомим з дітьми.

• А ще дитячі іграшки-прорізувачі можна скласти в пам'ятну коробочку з іншими речами, які можна буде переглядати разом з дитиною років через 10, 20, 30 і т.д.

Якщо підійти до питання креативно, можна придумати безліч способів отримати користь від старих іграшок-гризунків малюка. А куди їх діваєте ви?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас