Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати хороші навушники для дитини

Як вибрати хороші навушники для дитини
 

Сучасні діти годинами слухають улюблену музику. Крім того, вони часто говорять по телефону, дивляться зі смартфонів фільми і грають у ігри. І все це – звичайно ж, в навушниках. Тому покупка хороших навушників для дитини стає настільки актуальною проблемою, адже від їх якості багато в чому залежить здоров'я дитячого слуху.

Почати, мабуть, варто з того, що використання навушників дитиною має обмежуватися в будь-якому випадку, якими б хорошими вони не були. Так, експерти наполягають на тому, щоб діти користувалися навушниками не більше двох годин на день. Але крім цього важливо правильно вибирати навушники для дитини. Про те, як це зробити, ми і поговоримо сьогодні.

Які навушники найкраще купувати дітлахам?

По-перше, дітям варто купувати саме дитячі навушники. Їх легко відрізнити від дорослих за розміром, пропорціями, забарвленням. Плюс, це буде обов'язково зазначено в описі до товару.

По-друге, важлива функція контролю гучності. Мабуть, це найважливіший аспект при виборі дитячих навушників, так як діти і підлітки дуже люблять накручувати гучність. Але звук вище 85 децибел може бути небезпечний для слуху, а для дітей рівень шуму не повинен перевищувати 80 децибел. Деякі дитячі навушники здатні контролювати гучність і не перевищувати ті самі 80 децибел, тим самим піклуючись про слух вашого чада.

Функція шумоізоляції може здатися вам важливою, адже за рахунок неї забезпечується чудова якість звуку. Та також ви повинні розуміти, що це корисно, наприклад, для онлайн-уроків вдома, але на вулиці в таких навушниках дитина може не почути транспорт, що наближається, або інші важливі звуки, які можуть вберегти її від небезпеки.

По-третє, дитячі навушники повинні бути досить легкими, щоб вписатися в активний спосіб життя дитини. Вони повинні підходити їй за розміром, тому краще їх приміряти перед покупкою. Настроюваний розмір обідка буде дуже доречним – тоді навушники зможуть рости разом з дитиною. Також добре, якщо аксесуар може компактно складатися, щоб його можна було легко брати з собою.

Чи важливий дизайн дитячих навушників?

Дизайн дитячих навушників може бути і не важливим для батьків, але для дитини це ключовий аспект вибору. Дітлахам подобаються яскраві дизайни в улюблених кольорах або за участю улюблених персонажів – те, що підкреслює їхній світогляд в даний момент. Тому при виборі навушників дитині вам дійсно варто підключити її до процесу.

Дротові чи бездротові навушники для дитини?

Дітлахам краще все ж купувати бездротові навушники через їх активний спосіб життя. Тим більше що діти і підлітки часто не надто обережні, через що дроти навушників часто заплутуються, рвуться і пошкоджуються.

Висновок

Вибираючи навушники для дітвори, пам'ятайте про найважливіші аспекти – розмір, контроль гучності і дизайн. При цьому краще віддавати перевагу бездротовим моделям, які можна компактно скласти в сумку або рюкзак.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас