Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День Валентина: цікаві активності для дітей

День Валентина: цікаві активності для дітей
 

День Валентина – свято не тільки для дорослих. Ви можете залучити до святкування і дітвору – вдома чи в школі, підготувавши пару цікавих і захоплюючих активностей. А ми підготували для вас кілька ідей з приводу того, як відсвяткувати з дітлахами День Закоханих, і чим зайняти їх в це свято.

Ідеї дитячих активностей на День Валентина

Приготування і прикрашання печива

Заздалегідь підготуйте домашнє печиво у формі сердечок, «Х» та «О». Або ж приготуйте печиво разом з дітьми, почавши нову сімейну традицію. Також запасіться глазур'ю і мастикою – рожевою, червоною, білою, а також красивою присипкою. Разом з малечею прикрашайте печиво і обов'язково зафіксуйте все на фото! А потім приготовлені і прикрашені смаколики можна подарувати рідним і близьким. Упакуйте їх красиво в невеликі прозорі або паперові пакетики і перев'яжіть їх стрічками.

Творчість на тему Дня Валентина

Можна запросити і інших маленьких гостей, а можна зайнятися творчістю на Валентина лише зі своїми дітьми. У будь-якому випадку, найскладніше тут – вибрати, що ви будете робити. У мережі ви знайдете безліч ідей дитячої творчості на тему Дня Закоханих, це можуть бути листівки і валентинки, паперові квіти, гірлянди з сердець. Головне – враховуйте вік дітей і їхні здатності.

Любов і турбота про тих, кому пощастило менше

Хороший спосіб показати свою любов світові – це проявити її по відношенню до тих, кому не так пощастило в житті. Благодійність стане ще однією чудовою ідеєю для дітей на Валентина: зберіть іграшки та канцтовари для дитячих будинків, зробіть своїми руками лежанки і будиночки для тварин, приготуйте печиво і віднесіть його до притулку для бездомних... Все це навчить дитину любові і турботі про ближніх.

День Валентина не обов'язково повинен обмежуватися лише романтичним святкуванням зі своєю другою половинкою. Він може стати прекрасним приводом розповісти діткам більше про любов, навчити проявляти її по відношенню до оточуючих, а також просто зайнятися цікавими активностями та підготувати маленькі подарунки рідним і близьким людям.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас