Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чи користуєтесь ви натуральними засобами по догляду?

Чи користуєтесь ви натуральними засобами по догляду?

Основні причини вибору саме натуральних косметичних засобів

Головне у виборі якісної натуральної косметики - користь від її застосування. Важливо, щоб ефект був накопичувальним і тривалим. Саме такими властивостями і мають володіти екологічно чисті засоби для щоденного догляду.

Серед інших, можна виділити три основні причини на користь переходу до використання еко-засобів:

Відмінно засвоюються. Відсутність у складі шкідливих консервантів, штучних барвників, радіоактивних речовин і неприродних ароматизаторів гарантує чудове засвоювання натуральних компонентів. Рекомендовані біоактивні речовини благотворно впливають на шкіру і волосся, оздоровлюючи його зсередини і розкриваючи природний потенціал.

Висока ефективність. Компоненти рослинного походження, в тому числі і ефірні олії, сприятливо впливають тільки при регулярному і постійному використанні. Перше застосування еко-крему або бальзаму не дасть миттєвого ефекту, але вже через тиждень ви зможете помітити і відчути перші позитивні зміни. Ефективність буде тільки зростати, якщо з щоденного догляду будуть виключені синтетичні засоби.

Підходить для будь-якого типу шкіри і волосся. Залежно від компонентів, натуральні доглядаючі засоби можуть бути поживними, відновлючими, зволожуючими і для чутливої шкіри. Ви можете підібрати комплекс, який максимально підходить саме вам, отримуючи бажаний результат.

Основний фокус виробники роблять на лінійки еко продуктів для догляду за волоссям:

Косметика для волосся - шампуні і бальзами. На відміну від синтетичних аналогів вони не дуже добре піняться, але відмінно справляються з основним завданням – очищати і живити волосся. Можна знайти варіанти, рекомендовані для щоденного і менш частого використання.

Бальзами. Натуральний бальзам для тіла – це лікувально-профілактичний засіб для попередження передчасного старіння і усунення мікротріщин (в тому числі від вугрової висипки). Може використовуватися в комплексі з іншими засобами.

Молочко. Захист і живлення шкіри забезпечить молочко для тіла, яке використовується після прийняття ванни / душа. У морозну погоду взимку і в спекотні літні дні шкіра піддається підвищеній небезпеці. Повернути їй тонус, оздоровити і відновити водний баланс допоможе щоденне використання спеціального молочка.

Олійки. Мають подвійний вплив – зволоження і ароматерапія. Вибираючи олійку для тіла на основі різних рослин, ви можете за допомогою зміни запахів впливати на свій настрій і стан. Різні олійки можуть мати різні ефекти – заспокійливий або збуджуючий і т.д.

Креми. Можуть бути лікувальними і по догляду за шкірою. Перші використовуються в якості одного із засобів для інтенсивного відновлення, наприклад, після хвороби або наслідків косметичних процедур. Крем по догляду за обличчям рекомендований для щоденного застосування. Так само, як і синтетичні аналоги, натуральні креми діляться на денні та нічні, а також рекомендовані для різних типів шкіри.

Скраби. Навіть при правильному догляді і виборі косметичних засобів, шкіра обличчя потребує глибокого очищення, наприклад, від омертвілого шару. У цьому випадку оптимальним варіантом може стати застосування природного скрабу для обличчя з частинками різних фракцій для більш-менш інтенсивного впливу.

Маски. Більш інтенсивно діючі компоненти масок для обличчя дозволяють підвищити ефективність використання щоденних натуральних кремів. Живильні, зволожуючі, відлущуючі, відновлюючі – вибір настільки великий, що можна зібрати цілий комплекс для повноцінного домашнього догляду.

Олійки. Вони входять до складу практично всіх косметичних засобів. Використовуючи олійку для обличчя окремо, ви можете додатково наситити шкіру природними компонентами у великій концентрації. Це дозволить живити і захистити її від згубних впливів навколишнього середовища.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас