Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибирати сонцезахисні окуляри онлайн без примірки?

Як вибирати сонцезахисні окуляри онлайн без примірки?
 

Онлайн-шопінг обожнюють, напевно, всі: в комфортній домашній обстановці можна купити що завгодно лише парою кліків мишки. Проте, сонцезахисні окуляри досі для багатьох залишаються винятком. Пара, що так стильно виглядає на картинках, чомусь може зовсім не підійти, коли ми отримуємо посилку і її приміряємо. Це змушує багатьох покупців все ж шукати собі окуляри в магазинах свого міста.

Але ви зовсім не зобов'язані обмежуватися асортиментом місцевих торгових точок. Адже інтернет-магазини можуть запропонувати набагато більше, ніж локальні продавці. А не прогадати з вибором без примірки вам допоможуть наші поради.

Перш за все, варто сказати, що при виборі сонцезахисних окулярів онлайн діє таке головне правило: протилежності притягуються. Підберіть оправу, яка контрастує з формою вашого обличчя, але відповідає його пропорціям.

Для початку – визначаємо форму обличчя

Перше, що вам потрібно зробити – це визначити форму обличчя. Адже від неї багато в чому буде залежати вибір ваших нових окулярів і те, як вони будуть на вас виглядати. Щоб не мучитися перед відображенням в дзеркалі, просто зробіть селфі і відзначте точками по краях лінію брів, щік, скул, нижньої щелепи. З'єднайте точки, і форма вийде досить виразною.

Вибираємо форму і розмір оправи: загальні правила

Розмір оправи – приміряємо без примірки

Підібрати окуляри за розміром, не приміряючи їх, не так складно, як здається на перший погляд. Оправа повинна бути досить широкою, щоб закривати всю ширину обличчя, але не занадто великою, щоб крізь лінзи окулярів не було видно краї вашого обличчя. Дізнайтеся в інтернет-магазині ширину оправи і довжину дужок, а потім за допомогою сантиметрової стрічки або лінійки приміряйте, чи підійде вона за розміром вам.

Форма оправи – за формою обличчя

У вас овальне обличчя, якщо точки, проставлені на щоках знаходяться найдалі одна від одної. При цьому лоб і вилиці будуть злегка вужчими, утворюючи плавний овал. Вам навряд чи вдасться знайти оправу, яка вам не підійде, тому сміливо експериментуйте!

У вас кругле обличчя, якщо точки на щоках розташовані найдалі одна від одної, а лінії чола і скул набагато вужчі. Прямокутні і квадратні оправи виглядатимуть на вас найкраще.

У вас квадратне обличчя, якщо всі крапки (лоб, щоки, вилиці) приблизно однаково віддалені одна від одної. Віддайте перевагу оправам «котяче око» або з круглими лінзами.

У вас обличчя форми «серце», якщо точки на лінії брів розташовані найдалі, а точки скул – найближче одна до одної. Найкраще вам підійдуть окуляри-авіатори і моделі з лінзами без оправи.

У вас довгасте обличчя, якщо відстань між лінією чола, щік, скул, підборіддя досить велика. На вас дуже стильно виглядатимуть великі, громіздкі окуляри.

Як скорегувати форму обличчя за допомогою сонцезахисних окулярів

Щоб обличчя здавалося ширшим, обирайте окуляри з декоративними елементами в області скронь.

Щоб візуально не перевантажувати маленьке обличчя, вибирайте окуляри з мінімальною шириною між дужками – в них вам буде найкраще.

Щоб візуально витягнути обличчя, віддайте перевагу окулярам без оправи, широким моделям і з високим містком.

Щоб лоб здавався вужчим, зверніть увагу на окуляри, у яких дужки прикріплені посередині або внизу рами, а не вгорі.

Щоб скорегувати недолік близько посаджених очей, приміряйте окуляри з вузькими оправами; також вам варто звернути увагу на оправи з прозорим містком і кольоровими скронями.

Щоб зробити носик візуально меншим, вибирайте великі оправи oversize з низьким містком – такі окуляри привернуть увагу до себе і відволічуть від носа.

Щоб зробити акцент на вилицях, шукайте оправи з принтами та іншими видатними деталями на скронях, які привертають увагу до бічних ділянок обличчя.

А ви ризикуєте купувати сонцезахисні окуляри онлайн? За яким принципом ви їх вибираєте?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас