Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що вам варто знати про свою дитину-Лева

Що вам варто знати про свою дитину-Лева
 

Ваш малюк святкує свій день народження між 23 липня і 22 серпня? Можливо, у вас підростає справжній артист, адже саме такими зазвичай є дітки-Леви – видатними, креативними і люблячими загальну увагу. А що ще можна дізнатися про маленького Лева за його знаком Зодіаку?

Що варто знати про дитину-Лева?

1. Леви теплі і люблячі

Лев – знак Сонця, і деякі риси цієї зірки відбиваються на малюках, народжених під знаком Лева: вони яскраві, теплі, їм подобається сяяти. Ці діти жадають захоплення і обожнювання з боку сім'ї, друзів, та й усіх навколо. Не скупіться на підтримку, похвалу і оплески, і ваше маленьке Левеня буде нескінченно пишатися собою.

2. Левам подобається бути в центрі уваги

Сонце знаходиться в центрі нашого Всесвіту, і Леви вірять в те, що вони також в центрі всього. З народження маленькі Левенята жадають уваги і швидко знаходять способи її отримати. Вони голосно вимагають маминої уваги і ласки, а також використовують всю свою чарівність, щоб отримати необхідну "порцію любові». Біль старші діти-Леви дуже люблять хвалитися. Але тут вам краще тихенько зробити зауваження чаду в приватному порядку, ніж висловити невдоволення його поведінкою публічно, адже це сильно його образить.

3. Леви дуже позитивні

Дітки-Леви радісні, завжди готові до веселощів і сміху. Крім того, вони дуже енергійні, тому укладати їх в ліжечко може бути складніше: малюк-Левеня впевнений, що ніколи не втомлюється, і дуже боїться пропустити всі веселощі. Подумайте про те, щоб записати дитину на танці або в театральний гурток, щоб дати вихід його енергії і креативності.

4. Леви – лідери

Енергійні, повні ентузіазму і ідей, Леви – природжені лідери. Щоб малюк не захоплювався своєю владою, пояснюйте йому, що й іншим потрібно іноді побути на вершині. Коли дитина подорослішає, дуже доречними для нього будуть табори, школи лідерства і подібні гуртки, які навчать його застосовувати свої здібності в навчанні та роботі.

5. Леви сильні й безстрашні

Дітки-Леви фізично і емоційно сильні, вони нічого не бояться. Їм подобається ризикувати і шукати пригод, але також вони можуть забувати про небезпеку, тому за ними завжди потрібно пильно наглядати.

6. Невдача – не варіант для Левів

Маленькі Леви горді, упевнені в собі і не хочуть миритися з невдачами. Ваш малюк швидше впаде з велосипеда разів п'ять, ніж визнає, що він не може на ньому кататися. Але іноді Леви просто вирішують кинути справу на половині, щоб не зазнати невдачі. Вам потрібно навчити дитину, що помилки – це нормально, на них ми вчимося. Ми отримуємо корисний досвід, що б не робили, і яким би не виявився результат. Не надавайте надто великого значення перемогам, так як діти, народжені під знаком Лева, і так люблять змагатися і вигравати.

7. Левам потрібне креативне оточення

Лев – дуже творчий знак, тому такій малечі необхідн відповідне оточення з яскравими іграшками, музикою і т.д. Для малюка-Льва кімнату також варто пофарбувати в яскраві кольори, а коли він подорослішає – долучити його до вибору нових шпалер або фарби для стін, меблів і декору для його простору. Підтримуйте креативність маленького Левеняти, дозволяючи йому самому вибирати і поєднувати одяг на день, а також купуючи різноманітні товари для творчості.

8. Леви велелюбні

Ваша дитина, швидше за все, буде першою, хто закохається в класі. Тому не дивуйтеся, коли вона почне вам розповідати про когось особливого зі свого оточення. Будучи такими велелюбними, Леви дуже дбайливі і дуже добре доглядають за домашніми вихованцями. Якщо ви зможете, заведіть котика чи собачку – маленьке Левеня буде шалено їх любити!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас