Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що вам варто знати про свою дитину-Діву

Що вам варто знати про свою дитину-Діву
 

Якщо ваша дитина народилася в період з 23 серпня до 22 вересня, її знак Зодіаку – Діва. І дорослі, і маленькі Діви знамениті своєю відповідальністю і любов'ю до порядку. Ваше миле чадо триматиме вас в тонусі, але також крихітка даруватиме вам багато-багато любові.

Що вам варто знати про дитину-Діву?

1. Діви – помічники

Ви досить рано помітите, що ваша дитина-Діва буде намагатися зробити все, щоб допомогти. Під час їжі малюк напевно захоче переконатися, що їжі вистачило на всіх, а після прийому їжі постарається навести чистоту на своєму місці і навіть витерти обличчя, щоб вам було менше роботи. Маленькі Діви завжди готові допомогти, і завдяки такому чуйному характеру, часто стають улюбленцями у вчителів та інших дорослих.

2. Діви можуть командувати

Діви – природжені лідери і люблять керувати. Тому по відношенню до своїх братів, сестер і друзів дитина, народжена під цим знаком, може виявляти зайву критику і владу. Поясніть дитині, що спілкуватися з оточуючими потрібно м'якше, інакше вона може страждати від нерозуміння і образ з їхнього боку. Бажання контролювати ситуацію – природне для Дів, тому вам з самого дитинства варто привчати малюка слухати думку оточуючих і намагатися бути другом, а не диктатором.

3. Діви дуже розумні

Ви напевно помічали, як ваше чадо процвітає в інтелектуальній сфері. Маленькі Діви часто рано починають говорити, швидко навчаються читати і писати. Якщо ви вирощуєте Діву, можливо, вам навіть варто подумати про ранній вступ до школи – ваша дитина може бути готова до неї раніше за інших. І обов'язково записуйте чадо в дошкільні заклади, щоб стимулювати його інтелектуальні навички, подаровані природою.

4. Діви ще й кмітливі

Вам потрібно буде чітко і ясно встановити правила з дитиною-Дівою. Адже ця малеча дуже кмітлива, швидко знаходить лазівки, зачаровує і заплутує відмовками. Щоб полегшити собі життя, ви можете скласти чіткий список правил, яким має слідувати маленька Діва – так вам вдасться уникнути суперечок, протестів і відмовок в майбутньому. Малюк і так буде намагатися ухилитися від обов'язків, але у вас буде фізичний список, який ви зможете показати йому в будь-який момент.

5. Діви люблять чистоту

Діви дуже люблять чистоту, тому будуть намагатися допомагати в прибиранні з самого дитинства. Ви звернете увагу, що іграшки дитини завжди будуть в порядку. Але тут є і один нюанс: не варто перекладати речі малюка, якщо він вже визначив для них свій порядок – це його нервуватиме і дратуватиме.

6. Діви відповідальні

Не дивуйтеся, якщо ваша дитина буде поводитися з грошима навіть краще за вас – у неї це закладено природою. Якщо ви подаруєте малюкові скарбничку, він поставиться до неї дуже серйозно. А ще маленька Діва завжди буде піклуватися і захищати своїх братів-сестер і друзів.

7. Діви уважні до деталей

Діви не просто розумні й кмітливі, вони також здатні бачити дрібниці, яких інші не помічають. Це стане для них корисним навиком не тільки в іграх, але і в майбутньому житті. Їм дійсно подобається помічати і показувати дрібниці, повз які інші люди пройшли б, не звернувши уваги.

8. В цілому, у Дів складний характер

Незважаючи на вроджений інтелект, Діви часто досить чутливі і схильні почуватися невпевненими і незахищеними. Їхні почуття легко поранити, тому вам варто попрацювати над тим, щоб зміцнити самооцінку дитини. Маленька Діва потребує підтримки і любові батьків – простих поцілунків і обіймів їй буде недостатньо. Вам потрібно явно проявляти похвалу і гордість, тому що для самовпевненості Дівам потрібно більше, ніж іншим дітям.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Що вам варто знати про свою дитину-Рака

Ваша дитина з'явилася на світ в період з 21 червня по 22 липня? Це означає, що вона народилася під знаком Зодіаку «Рак». Більшість таких дітлахів неймовірні, милі і чутливі. А що ще цікавого можна розповісти про маленьких Раків?

Що вам варто знати про свою дитину-Близнюків

День народження вашої дитини припадає на період з 21 травня по 20 червня? Значить, ви виховуєте малюка-Близнюків. Що цікаво буде дізнатися батькам про цей інтелектуально живий і дуже соціальний знак Зодіаку?

Що вам варто знати про свою дитину-Тельця

Якщо ви – мама Тельця, народженого між 20 квітня і 20 травня, вам дуже пощастило. Ви ростите спокійну і врівноважену дитину. Однак, вона ще і дуже вперта. Дізнайтеся більше цікавого про свого маленького Тельця – читайте далі.

Що вам варто знати про свою дитину-Овна

Ви – горді батьки маленького Баранчика, який народився з 21 березня по 19 квітня? Дізнайтеся більше про те, як на вашу дитину вплинув знак Овна, під яким вона народилася.