Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

На що варто звернути увагу при виборі одягу для сучасної дитини?

На що варто звернути увагу при виборі одягу для сучасної дитини?

Діти неймовірно швидко ростуть, постійно змушуючи батьків оновлювати їм гардероб. Багатьом малюкам дістається одяг від старших дітлахів, та повністю без обновок все одно не обійтися. Як же вибрати дитячий одяг, який витримає випробування часом і всіма дитячими активностями, а також буде задовольняти всі потреби дитини і не розорить сімейний бюджет?

З огляду на те, як часто батькам доводиться оновлювати дитячий гардероб, заощадити – цілком природне бажання. Ви можете завітати в інтернет- магазин брендового одягу Berni - тут представлено одяг для малечі від найкращих брендів України та Європи. При цьому на сайті berni.com.ua вас неодмінно приємно здивують ціни і спеціальні пропозиції. А про те, що ще варто врахувати при покупці одягу для дитини, команда Berni розповіла далі…

Вибираємо дитячий одяг за якістю

1. Дитячий одяг має бути довговічним

Коли мова йде про дітлахів, ви маєте розуміти, що вони не завжди думають про те, як акуратно носити одяг, щоб він прослужила довше. Насправді дітвора по-справжньому випробовує на міцність одяг і взуття, тому якість тканини в дитячих речах грає важливу роль.

2. Якість пошиття також впливає на якість одягу

Якість дитячого одягу залежить не тільки від матеріалів, з яких він відшивається, але і від якості пошиття. Зверніть увагу на шви – вони повинні бути акуратними і міцними, адже дитина буде випробовувати їх на міцність. Те ж саме стосується і декору – він має бути не просто красивим, але і здатним витримати активний спосіб життя дитини.

3. Одяг не повинен подразнювати шкіру дитини

Шкіра у дітей більш чутлива, через що частіше реагує на неякісний одяг. Щоб уникнути таких неприємностей і небажання з боку дитини носити куплену річ, вибирайте вироби, які не подразнюють шкіру. Шви мають бути м'якими і гладенькими, тканина – комфортною і приємною на дотик, переважно натуральною.

Усім цим критеріям відповідатиме брендовий дитячий одяг від інтернет-магазину Berni. Купляючи тут, ви можете бути впевнені в оригінальності і високій якості кожного товару.
поради з вибору дитячого одягу

Вибираємо дитячий одяг за стилем

Стиль одягу, яку ви обираєте для дитини, повинен залежати від місцевості, в якій ви живете, способу життя вашого чада, а також в якійсь мірі від його смакових переваг. Тобто, одяг має бути і практичним, і комфортним, і подобатися дитині, інакше одягатися щоранку доведеться з істериками. Крім того, підключивши маленьких модників до вибору одягу, ви будете розвивати їх почуття стилю і хороший смак.

Щоб витрачати гроші на дитячий одяг з максимальною вигодою, постарайтеся створити капсульний гардероб для дитини. Це гардероб з мінімально необхідною кількістю функціональних речей, підібраних в одній кольоровій гамі з 3-5 кольорів. При цьому кожна з речей такого базового гардеробу повинна підбиратися так, щоб підходити під весь уже наявний одяг (або, принаймні, «покривати» максимальну кількість речей дитини). Таким чином, навіть якщо дитина дістане дві перші-ліпші речі з шафи, вона все одно виглядатиме стильно.

Якщо у вас не одна дитина, і діти різностатеві, відмінним рішенням стане вибір на користь гендерно-нейтрального дитячого одягу. По-перше, це неймовірно популярний тренд в дитячій моді, яким варто користуватися, навіть якщо у вас одна дитина. По-друге, це дуже практично, адже такий одяг без проблем зможе носити молодша дитина, навіть якщо вона іншої статі. Або ж, ви завжди зможете його продати – через універсальний дизайн такий одяг буде актуальний для всіх дітлахів.

Скориставшись цими нескладними порадами, ви зможете продумати все до дрібниць, оновлюючи гардероб дитини. Ви не будете витрачатися на те, що чадо не схоче носити, і з мінімальною кількістю одягу зможете створити продуманий, стильний і функціональний гардероб для своїх маленьких модників. А інтернет-магазин berni.com.ua допоможе вам в цьому!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас