Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

7 цікавих способів оголосити стать майбутньої дитини

7 цікавих способів оголосити стать майбутньої дитини
 

Чи хочете ви влаштувати цілу вечірку, або поділитися новинами про стать майбутньої дитини лише з найближчими родичами, є набагато більш цікаві способи зробити це, ніж просто на словах. Ми підкинемо вам кілька ідей для натхнення!

7 цікавих способів оголосити стать дитини

1. Кольоровий торт

Яка ж вечірка без торта? Замовити для гостей торт з рожевими або блакитними коржами - відмінний (і достатньо традиційний) спосіб повідомити про те, чи чекаєте ви на хлопчика, чи на дівчинку. Якщо ж ви виношуєте не одного малюка, замовте торт з кількістю коржів і відповідним кольором під кожну дитину. А ще краще – замовте окремі тортики для кожного з малюків.

2. Конверт

Якщо ви зможете витримати це очікування, попросіть фахівця з УЗД або свого лікаря написати стать дитини на клаптику паперу і запечатати в конверт. Розкрийте його перед гостями або дайте почесному гостю відкрити конверт і оголосити стать дитини.

3. Прикрасьте животик

Ви можете пов'язати на нього стрічку відповідного кольору або зробити малюнок (боді арт). Коли гості зберуться, підніміть футболку і повідомте таким чином, на кого ви чекаєте. Якщо ж ви не збираєте вечірку, зробіть фото прикрашеного животика і розішліть бабусям-дідусям.

4. Запуск повітряних кульок

Є два способи повідомити стать дитини за допомогою повітряних кульок:

• Майбутні мама і тато тримають рожеву і блакитний кульку, а гості ведуть зворотний відлік від 10 до 1, як перед запуском ракети. А по команді «Пуск!» кульку відпускає той з пари, чий колір не відповідає статі дитини.

• Рожеві або блакитні кульки, наповнені гелієм, складаються в коробку. Коли майбутні батьки відкривають її, кульки вилітають, повідомляючи стать майбутньої дитини зі святковим wow-ефектом.

5. Кульки з конфетті

Купіть для всіх гостей вечірки кульки, наповнені конфетті рожевого або блакитного кольору. Роздайте кожному по кульці і шпильці, а потім одночасно, на рахунок «три», лопніть кулі. Ефект буде яскравим і святковим, адже в конфетті буде все навколо.

6. Піньята

Розбивати піньяту люблять і діти, і дорослі. Добре, якщо у вашій родині вже є дитина – вона стане ідеальним кандидатом для цієї місії. Наповніть піньяту цукерками в рожевих або блакитних обгортках, а коли стать майбутньої дитини стане відома всім, роздайте цукерки учасникам вечірки на гостинець з собою.

7. Квест

Покладіть в коробочку невеликий предмет, який розповість про стать майбутньої дитини. А потім сховайте її і придумайте невеликий квест з підказками для гостей, намалюйте карту. Така ідея особливо сподобається сім'ям і компаніям, які полюбляють пригоди, а не традиційні вечірки.

Чи збираєтеся ви влаштувати веселу гендер-паті, чи в тихому сімейному колі поділитися новинами про те, чи буде у вас хлопчик, чи дівчинка, наші ідеї допоможуть вам зробити це не як зазвичай, а більш цікаво. Використовуйте їх або надихайтеся і придумайте свій оригінальний спосіб повідомити стать дитини.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас