Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо подарунок підлітку: 5 вдалих ідей від інтернет-магазину Synychka.com.ua

Вибираємо подарунок підлітку: 5 вдалих ідей від інтернет-магазину Synychka.com.ua

Мабуть, кожні батьки підлітка знають, як складно догодити дорослій дитині. А особливо це стосується подарунків, адже за трендами і бажаннями підлітків ми часто просто не встигаємо. Тим не менше, більшість батьків все ж таки вважають за краще обирати подарунок підлітку, а не дарувати гроші чи подарункові сертифікати. Що ж в цьому випадку можна придумати?

Команда інтернет-магазину «Синичка» рекомендує вибирати подарунки для підлітків, виходячи з їхніх хобі та захоплень, характеру і стилю життя – на сайті https://synychka.com.ua/ ви знайдете безліч таких подарунків. По-перше, вони не надмірно дорогі і не розбалують дитину. По-друге, це подарунки, пов'язані з емоціями і враженнями, тому підліток напевно їх оцінить. Ось кілька ідей для вас!

Подарунок підлітку – чим порадувати дорослу дитину?

Підлітку краще дарувати або щось модне, або те, що стосується його захоплень. І якщо перший варіант може розорити батьків, то другий може бути цілком доступним і в той же час дарувати не менше радості або хороших емоцій.

1. Для меломана: навушники, портативна колонка, мікрофон для караоке

Мабуть, складно знайти підлітка, який би не слухав музику постійно. Тому круті модні навушники завжди стануть вдалою ідеєю подарунка дорослій дитині. Якщо ж ваш бюджет не передбачає таких витрат (або у чада вже є улюблені навушники), можна вибрати портативну колонку або, якщо підліток любить співати, мікрофон для караоке з можливістю підключення до телефону. Кожен з цих гаджетів подарує дитині нові можливості насолоджуватися улюбленою музикою і ділитися нею з друзями.

2. Для інтелектуала – головоломки

Підлітки часто захоплюються головоломками – як комп'ютерними, так і фізичними. Тому нова гра-загадка може стати відмінним доповненням до подарунка на серйозне свято або маленьким подарочком з не настільки серйозного приводу. На сайті synychka.com.ua ви знайдете головоломки на різний вік і образ мислення, які неодмінно захоплять вашу дитину.

3. Для любителя малювати – мольберт і фарби або картина за номерами

Картина за номерами не тільки займе підлітка на години, а й стане справжньою окрасою особистого простору дитини. А якщо ваше чадо малює самостійно, вам дійсно варто підтримати цю творчість і подарувати щось для того, щоб дитина розвивала в собі настільки корисну навичка. Адже багато сучасних професій так чи інакше пов'язані з малюнком або графікою.

4. Для активної дитини – спортивне приладдя

Боксерський набір, футбольний м'яч, баскетбольне кільце для дому, дартс, набір для настільного тенісу, бадмінтон... Ці прості подарунки допоможуть урізноманітнити дозвілля дитини, зробити його ще більш цікавим і корисним. Просто зверніть увагу на те, якими видами спорту захоплюється підліток, і оберіть у подарунок щось, що підтримає його хобі і любов до активного відпочинку.

5. Для душі компанії – настільні ігри

Від класичної монополії до настільного футболу – зараз різноманітність настолок практично нескінченна. Настільний футбол і хокей стануть гідним доповненням кімнати підлітка, а всі його друзі неодмінно будуть у захваті від такої розваги. Дитина більше любить інтелектуальні настолки? Виберіть гру, в яку може грати від двох осіб до великої компанії – тоді вона буде максимально затребуваною.

Це лише невелика добірка, а крім цих ідей в інтернет-магазині «Синичка» ви знайдете і безліч інших прикольних подарунків для підлітків: яскраві надувні плоти для пляжу і басейну, радіокеровані моделі, книги-сейфи, товари для плавання і активного відпочинку. Тут же запропоновано колосальне розмаїття дитячих іграшок на будь-який вік і тематику, тож накупити подаруночків на своїх дітлахів до наступного свята ви зможете з легкістю і в одному місці – на сайті synychka.com.ua.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас