Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчальний рік у розпалі: корисні гаджети для школярів

Навчальний рік у розпалі: корисні гаджети для школярів
 

Складно уявити день сучасної людини без гаджетів: ми перевіряємо погоду, шукаємо потрібну інформацію, спілкуємося з рідними та друзями. Вони стали корисними помічниками для всіх, а особливо для школярів і студентів. Щоб зробити навчання ефективнішим, ми підготували для вас підбірку цікавих товарів, які спрощуватимуть життя батькам і дітям кожного дня.

Смартгодинник Xiaomi Mi Band 6

Компактний помічник, який завжди поруч. Годинник допоможе прокинутися зранку та вчасно прийти до школи. Буде відстежувати стан здоров’я, аналізувати фізичну активність впродовж дня та зберігати дані у мобільному застосунку. Гаджет можна персоналізувати — підібрати фон і дизайн дисплея. Якщо дитина займається плаванням, завдяки водостійкості девайс дозволяє залишатися на зв’язку навіть на тренуванні.

Ноутбук Lenovo ideapad 5i

Зробити презентацію, підготуватися до уроку, подивитися документальний фільм, приєднатися до занять на дистанційному навчанні — щоденна рутина сучасного учня. Щоб навчання було легким та ефективним, необхідний надійний помічник, наприклад, ноутбук Lenovo ideapad 5i. Пристрій важить лише 1,66 кг, а заряд акумулятора забезпечує до 11 годин роботи, тож його зручно брати з собою на додаткові заняття. Також можна не хвилюватись стосовно швидкого відгуку системи, адже ноутбук оснащено високопродуктивним “залізом”.

Розумний термос Gelius Smart Bottle GP-SB001

Попереду новий навчальний рік, а з ним холодна осінь і зима. Завжди приємно взяти з собою запашний чай і зігрітися на перерві або під час уроку, особливо коли опалювальний сезон ще не розпочався. Розумний термос не тільки надовго збереже температуру напою, а й нагадає про важливість зберігати водний баланс. Все це відображається на сенсорному дисплеї термопляшки.

Брелок для пошуку ключів Tile Mate

Діти часто гублять олівці, зошити, а іноді зникають дійсно важливі речі. Вирішити проблему допоможе Bluetooth-трекер. Завдяки компактному розміру його легко можна почепити на ключі, рюкзак або сумку. Активується девайс за допомогою безкоштовного застосунку, де можна слідкувати не тільки за речами, а й за місцеперебуванням дитини.

“Розумні” блокноти ROCKETBOOK Fusion та Moleskine ADOBE Creative Cloud

Багато поколінь школярів щодня страждають через важкий портфель із купою книжок і зошитів. Зараз з'являється все більше товарів, які розв'язують цю проблему. Наприклад, замість кількох зошитів можна використовувати багаторазовий смарт-блокнот Rocketbook fusion. Сторінки блокноту зроблені із синтетичних матеріалів, що у поєднанні з ручкою Pilot FriXion дозволяють створювати конспекти та переносити їх до хмарних сервісів.

Для тих, хто захоплюється малювання, підійде блокнот Moleskine ADOBE Creative Cloud. Він дозволяє переносити намальовані від руки ескізи у цифрові файли, які можна потім допрацювати у Photoshop.

Смартрюкзак KWQ Smart LED Backpack

Зручний і місткий рюкзак – дуже важлива річ для учня. Смартрюкзак KWQ не лише дозволяє скласти всі необхідні речі — його можна цікаво персоналізувати під смак учня. За допомогою світлодіодного екрана, застосунку для смартфона та Bluetooth-підключення на рюкзак можна вивести будь-яке зображення, текст, або навіть анімацію GIF. Також смартаксесуар впорається навіть із зарядкою телефону через USB.

Мініпроектор Mini Portable LED Home Cinema Projector

Людина сприймає візуально 90% інформації, тому лише усної презентації часто недостатньо. Тому в більшість класів оснащенні проєкторами, але іноді техніка підводить у найвідповідальніший момент. Щоб завжди бути впевненим у своєму виступі, варто звернути увагу на портативний мініпроєктор.

Цей маленький помічник допоможе провести презентацію на найвищому рівні. Мініпроектор Mini Portable дозволяє показати презентацію на великому екрані чи на білій стіні. Завдяки компактним розмірам (13*10 см), його можна легко взяти з собою та підключити до ноутбука чи смартфона.

Електросамокат Ninebot MAX G30LE

Запізнення на перший урок — завжди неприємний початок дня. Тому для старшокласників стане у пригоді компактний і потужний самокат Ninebot MAX із модернізованими шинами. Це оновлення підвищує амортизацію для безпеки та комфорту. Запас ходу 40 км дозволяє вільно пересуватися по місту та не хвилюватися, що заряду не вистачить на день.

Настільна лампа AFROG Multifunctional LED Desk Lamp

Ще один важливий момент під час роботи – освітлення. Досить часто учням доводиться закінчувати навчальний проєкт вже ввечері, коли денного світла немає. Щоб не створювати дискомфорт для очей, лампа дає змогу підібрати найбільш комфортний режим із п’яти можливих. За необхідності також можна заряджати телефон через USB або бездротово.

Електричний ланч-бокс Noveen LB520

Не в усіх школах є їдальні, де діти можуть повноцінно поїсти. У такій ситуації батькам потрібно самим подбати про обід дитини. У ланч-боксі Noveen не тільки зручно носити страви, а й можна підігрівати їх без зайвих зусиль. Нагрівальний елемент дозволяє безпечно розігрівати їжу — достатньо під’єднати гаджет до мережі. Можна розігріти обід поки триває урок, а на перерві насолоджуватись гарячими стравами.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас