Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Гардероб майбутньої мами: відповідаємо на всі важливі питання

Гардероб майбутньої мами: відповідаємо на всі важливі питання
 

Як тільки ви помітите перші натяки на животик, ви, напевно, почнете замислюватися про покупку одягу для вагітності. Так, без деяких речей майбутній мамі справді не обійтися. Крім того, такий одяг допоможе вам виглядати і почуватися чудово протягом всієї вагітності.

Але при думці про майбутній шопінг у багатьох майбутніх мам виникає ціла купа питань. На них відповіли досвідчені консультанти інтернет-магазину Mamulia, поділившись актуальними порадами про те, коли варто купувати одяг для майбутніх мам, що справді буде потрібно, і як зібрати базовий функціональний гардероб для вагітності.

Коли купувати одяг для вагітності?

Як не існує двох абсолютно однакових людей, так само не буває і двох однакових вагітностей. Усі майбутні мами починають носити одяг для вагітних у різні періоди виношування малюка – все індивідуально. Але ви можете зрозуміти, що вже настав час купувати одяг для майбутніх мам, за такими ознаками:

• Розстебнути ґудзик на штанах хочеться не тільки після того, як ви щільно поїсте;

• Вам комфортніше в одязі зі стрейчових матеріалів;

• Ви почуваєтеся, ніби зі здуттям живота – цілий день і щодня;

• Ваш животик починає виглядати з-під звичних футболок та показувати себе оточуючим;

• Ваші сорочки більше не застібаються нормально на всі ґудзики.

У середньому ці ознаки з'являються на 20 тижні вагітності, але на це також можуть вплинути зріст і статура мами, швидкість набору ваги, кількість малюків, що виношуються, і наявність попередніх вагітностей. Під час першої вагітності животик може почати з'являтися трохи пізніше, ніж у наступних.

Базовий гардероб майбутньої мами: що варто купити

Тут хороші новини полягають у тому, що сучасний одяг для вагітних не менш стильний і модний, ніж звичайний. І також ви напевно будете раді почути, що багато обновок вам купляти не потрібно, хоча багато модниць, переживаючи період вагітності вперше, витрачають на оновлення свого гардеробу занадто багато.

Так, для базової капсули рекомендується купити:

Легінси для вагітних – вони неймовірно зручні та універсальні. Ви зможете носити їх як лосини або одягати під сукні та спідниці. Головне – оберіть річ із щільного непрозорого матеріалу.

Майки та футболки для майбутніх мам – їх можна купити по парі-трійці штук, тому що носити ви їх будете чи не кожен день. Але вибирайте нейтральні базові відтінки, які поєднуються з усіма речами вашого гардеробу.

Кардіган – затишна та функціональна річ, з якою легко створювати багатошарові образи. Плюс, кардигани так мило виглядають на круглому животику.

Стрейчові спідниці та сукні для вагітності – їх краще купити по парі штук, щоб різноманітно поєднувати з вищезгаданими майками, футболками та кардиганами.

Джинси для майбутніх мам – ви здивуєтеся, наскільки вони зручні та незамінні. До того ж зараз вони продаються в таких самих трендових фасонах, як і звичайні. Тому одні або пара таких джинсів – маст-хев у кожному «вагітному» гардеробі.

Ці 5 позицій стануть базовою капсулою для гардеробу на час вагітності. Вони будуть легко поєднуватися між собою та з іншими речами та аксесуарами, головне – віддавайте перевагу нейтральній колірній гамі.

А якщо ви захочете розширити цю капсулу, вам також варто витратитися на:

- зручну білизну для вагітності та годування;

- спортивний або прогулянковий костюм для дому, повсякденних справ та прогулянок;

- красива сукня, в яку ви зможете вбиратися з особливого приводу – такі події не зникнуть з вашого життя.

Як вибирати одяг для вагітних?

Насправді, це не так уже й складно. Але для тих, хто вирушає на «вагітний» шопінг вперше, доречними будуть ці поради:

• Підбирайте обновки у колірній гамі свого гардеробу, щоб легко поєднувати їх з іншими речами та обійтися необхідним мінімумом покупок.

• Віддавайте перевагу стрейчевим та приємним до тіла матеріалам. Вагітність – прекрасний період, але він супроводжується своїми дискомфортами та незручностями.

• Вибирайте розмір не за значеннями на бирці, а за власним комфортом. Як правило, розмір одягу для майбутніх мам співпадатиме з тим, який ви носили до вагітності, та все ж таки можуть бути і винятки. Тому вибирайте одяг, у якому комфортно, а не той що позначений бажаним розміром.

Де купувати одяг для майбутніх мам?

Вибираючи одяг для вагітності, вам варто завітати до інтернет-магазину mamulia.ua. Тут, серед хорошого та трендового асортименту, неодмінно знайдуться обновки, які зроблять вашу вагітність стильною та максимально комфортною, а ціни приємно порадують.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас