Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чи повинні збігатися кольори вашого манікюру та педикюру?

Чи повинні збігатися кольори вашого манікюру та педикюру?
 

Одна з найбільших дилем, які виникають у кожної з нас, коли ми вирушаємо на манікюр та педикюр – це питання «Чи повинен збігатися колір нігтів на руках та ногах?». Це питання можна порівняти з поєднанням кольору взуття та сумочки: з одного боку, повний збіг – завжди безпрограшний варіант, а з іншого – ми живемо в сучасному світі, де модні та стильові експерименти тільки вітаються.

Чи повинні збігатися кольори манікюру та педикюру?

Проста відповідь – ні, манікюр та педикюр не обов'язково мають бути однаковими. Раніше дійсно діяло протилежне правило, але зараз рамки та умовності стираються, даючи нам більше можливостей для стильних експериментів та ненудних образів.

Сьогодні, коли нам доступна нескінченна різноманітність відтінків та дизайнів для манікюру та педикюру, вибирати один колір для нігтів на руках та ногах здається навіть неактуальним. Ні, в такому рішенні немає нічого поганого, воно завжди буде безпрограшним варіантом, особливо для тих, хто дотримується більш класичного стилю. Та все ж таки постійно фарбувати нігті на руках і ногах однаково у наш час не обов'язково.

Як поєднувати колір манікюру та педикюру?

Насправді, ви можете робити це інтуїтивно – підбирати кольори манікюру та педикюру, як підбираєте кольори та принти в одязі, як поєднуєте верх і низ від різних купальників, як вибираєте взуття та сумочку, як комбінуєте прикраси та аксесуари. Але також ми можемо порадити кілька вдалих поєднань, які завжди виглядають добре:

Червоний та нюд. Обидва ці кольори завжди актуальні на нігтях і чудово доповнюють один одного.

Чорний та нюд. Так само вдале поєднання, яке підійде тим, хто хоче чогось менш яскравого і, можливо, сміливішого.

Мікс пастельних відтінків. Таке поєднання виглядатиме стильно, мінімалістично та жіночно. Плюс практично всі вони вдало комбінуються між собою.

Різні відтінки зеленого у поєднанні із золотом. Так, зелений колір на нігтях виглядає трохи незвично, і наважаться на нього не всі. Але поєднання зеленого із золотом виглядає дуже елегантно, і при цьому нетривіально.

Синій/блакитний та сірий. Лаконічне та елегантне поєднання спокійних синіх та сірих відтінків залишається актуальним і цього року. Плюс, воно чудово виглядає на нігтях і рук, і ніг.

Сучасна мода диктує свободу. Це лише базові поєднання відтінків, які завжди будуть виглядати добре та доречно. Тож не бійтеся експериментувати і знаходити свої стильні образи з різними комбінаціями манікюру і педикюру.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас