Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вивчення англійської змалку – запорука успішної кар´єри

Вивчення англійської змалку – запорука успішної кар´єри

Вивчення англійської мови в багатьох людей асоціюється з чимось складним. Насправді ж, чим раніше почати, тим цікавішим та легшим буде навчальний процес. Науковці та педагоги з усього світу підкреслюють, що у дошкільному віці, мозок дитини поглинає нову інформацію, як губка, те саме стосується і англійської мови.

Курси англійської Київ від Хелен Дорон пропонують навчальні програми для дітей від 3 місяців до 19 років за авторською методикою, розробленою провідними педагогами, лінгвістами та психологами.

Ключовими принципами методики англійської для дітей від Хелен Дорон є:

  • позитивне підкріплення – викладачі постійно приділяють увагу навіть найменшим успіхам дітей, що мотивує їх до навчання та створює приємну атмосферу на занятті;

  • фонове прослуховування – студенти Англійська Хелен Дорон щодня слухають в фоновому режимі англомовні пісні та мультфільми, вдома, в дорозі, під час їжі чи гри, що значно покращує їхні результати;

  • геймифікація навчального процесу – діти вивчають новий матеріал та лексику через ігри та інтерактивні активності, так, що навіть не усвідомлюють, що зараз навчаються;

  • ніякого перекладу – в цьому навіть немає потреби, адже мова вивчається так само, як рідна, на практиці та за допомогою наочних матеріалів, без додаткових пояснень;

  • постійна зміна активностей – завдяки цьому учням легше концентруватися, а викладачам тримати їхню увагу протягом всього часу.
Це лише частина принципів методики Хелен Дорон, які допомагають мотивувати дітей та досягати найкращих результатів, але крім цього викладачі використовують безліч технік та прийомів, спеціальний буклет, де діти збирають наліпки за кожне заняття та багато іншого.

Які ж переваги отримують діти, які починають вивчення англійської мови з раннього віку?

Перш за все, це всебічний розвиток, завдяки енциклопедичним знанням. які діти отримують на заняттях. Вивчення іноземних мов загалом позитивно впливає на розвиток мозку, адже в ранньому віці при цьому утворюється багато нових нейронних зв'язків, покращується загальна успішність учнів, навіть з інших предметів.

Також це додає впевненості дітям, і вони не мають мовного бар’єру при спілкуванні з іншими людьми. В ранньому віці новий матеріал засвоюється набагато легше та швидше, тож і результат побачити можна буде доволі скоро.

Якщо ви все ще вагаєтесь, чи варто починати вивчати англійську? Відповідь однозначно “Так!”

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас