Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Що подарувати їй на день Святого Валентина

Безумовно, будь-які можливості обмежені розміром скарбнички, але ось кілька пропозицій для різного рівня витрат.

Ідеї оригінальних подарунків на день Святого Валентина для чоловіків

На жаль, але так влаштований світ - квітами та цукерками тут вже не відкрутитися. Ну і що ж, покажемо їм, які ми люблячі і винахідливі.

Ах, яке складне і неймовірно заплутане питання - що подарувати? Тим більше, що й так на горизонті маячить 23 лютого. Але треба, дівчата, треба піднатужитися і видати коханому своєму і дорогому найніжніше визнання в любові.

День Святого Валентина: Як зробити романтичну вечерю незабутньою

У всіх закоханих планети вже починає боліти голова: чим таким здивувати свою половинку в свято 14 лютого? Пропонуємо читачам безпрограшний варіант: романтична вечеря. Але щоб вона стала дійсно подарунком і принесла тільки приємні враження, потрібно підготуватися до неї заздалегідь.

Історія Дня Святого Валентина

Червоні сердечка і маленькі крилаті купідончики з дитячими посмішками у вітринах магазинів, червоні троянди та повітряні кульки у вигляді сердечок і листівочки з написом «Я тебе люблю!»... Відношення до цього свята у всіх різні і іноді навіть прямо протилежні. Хтось вважає, що для прояву своїх почуттів зовсім необов´язково було вигадувати якесь свято. Для когось – це привід для знайомства.

Сценарії на День Святого Валентина

До дня Валентина, як і до будь-якого іншого свята, що б воно було незабутнім, потрібно готуватися заздалегідь. Як і купувати подарунки, так і планувати заходи. Погодьтеся, буде нерозумно, якщо Вам доведеться об´їздити все місто в пошуках тихого романтичного кафе, ресторанчика, галасливого клубу, нарешті, хоча б одного квитка в кіно «...тіточко, ми посидимо на одному кріслі... пустіть...». Не відкладайте на «потім», поклопочіться про своє щастя сьогодні!

23 лютого: що подарувати чоловікові?

На носі 23 лютого, День Захисника Вітчизни, або «день мужика», як іноді величають це свято у нас. Деякі чоловіки схильні не вважати цей день святом, адже вони «в армії не служили». Але скажіть, має ж у чоловіків бути власне свято - подібне до 8 Березня у нас?

Традиції Дня Валентина

Поступово свято Святого Валентина набувало своїх обрядів і традицій, деякі з них збереглися і до нашого часу. І в кожній країні вони різні. У всіх країнах у цей день було дуже популярно влаштовувати весілля і вінчатися.

Віршовані привітання з Днем Валентина

День святого Валентина - одине з наймолодших свят в нашій країні, яке відмічають з початку 90-х років. Символом дня Валентина вважають червоні рози та валентинки, які символізують любов та пристрасть усіх закоханих.

23 лютого: що варто і не варто дарувати

В День Захисника Вітчизни кожна жінка хоче порадувати і здивувати чоловіка своїм оригінальним подарунком. Однак часто буває, що напередодні свята подарунка ще нема, як втім, і ідей щодо його придбання.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас