Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Як вибрати ідеальний одяг для дому своїм дітлахам

Після ряду локдаунів стильний і зручний домашній одяг став маст-хевом кожного гардеробу. Не виняток і наші дітлахи, які також із задоволенням носять комфортні трикотажні сети по дому та на прогулянки. Такі обновки актуальні зараз і не перестануть бути доречними у майбутні сезони. А ще гарний домашній костюм чи піжамка стане чудовою ідеєю подарунка на Святого Миколая чи Новий Рік.

Косметологічні процедури, які варто зробити саме взимку

З приходом морозів так і хочеться якнайдовше залишитися в ліжку і нікуди не йти. Звичайно ж, коли на вулиці так холодно, ні про які активності й думати не хочеться. А як щодо того, щоб витратити цей час так само ліниво, але з користю для краси?

Як обрати зимове взуття для міста: поради від Даринку

Зима – прекрасна пора року, і прохолодна погода – зовсім не привід відмовлятись від погулянок та веселощів на вулиці. Правильно обране зимове взуття – запорука того, що ви завжди будете в теплі і не пропустите всю красу сніжної пори через застуду. Про те, як правильно обрати зимове взуття у маркет-моллі Даринок, читайте у нашому матеріалі.

Обираємо верхній одяг на Даринку

Аби на повну насолодитись і осінню і зимою, варто ретельно продумати свій гардероб, адже комфортний та теплий верхній одяг – запорука чудових прогулянок та веселого настрою.

Найкращі кольори дитячого одягу та їх комбінації

Діти вивчають навколишній світ всіма органами чуття. І кольори, які бачить малюк, також дуже важливі, адже вони допомагають навчитися розрізняти та класифікувати різні об'єкти. Кольори можуть впливати на поведінку та настрій малюків – такий вплив справлятиме і їхній одяг.

Як вибрати жіночу сумку

Сумочка сприймається як атрибут жіночності, але вона виконує ряд абсолютно різних функцій. Вона висловлює стиль жінки, її спосіб життя, але в той же час є функціональним аксесуаром і естетичною прикрасою всього наряду. Підібрати підходящу модель можна тут https://sara.com.ua/

Жіночий одяг для повсякденності і спорту в магазині New Balance

Жіночий одяг справжніх шанувальниць активного способу життя

Літо закінчується, і саме час задатися питанням про формування осіннього гардеробу. Особливо ця новина засмучує любителів тренувань на вулиці, адже підібрати хорошу амуніцію на осінь не так просто. Вона повинна бути універсальною як для сонячної прохолодної погоди, так і захищати вас в дощ.

Реальні переваги гумових чобіт в дитячому гардеробі

Всі батьки хочуть, щоб їхні діти завжди були в теплі, сухості і затишку, будь то вдома чи на вулиці. З правильним одягом для дощової погоди ваша малеча зможе насолоджуватися прогулянками, навіть коли на вулиці ллє, як з відра. Як би не лякав прогноз погоди, пара гумових чобіт завжди прийде на допомогу і дасть можливість погуляти – ось, чому вони є такими важливими в дитячому гардеробі.

Навіщо переходити на натуральну косметику, і як це краще зробити?

«Не наноси на свою шкіру того, що ти б не їла» - ви напевно чули цей популярний вислів. Та все ж ми продовжуємо робити зворотне. В середньому жінка використовує близько 10 доглядових продуктів щодня, і кожен з них містить близько 15 різних хімічних сполук. А тепер уявіть, скільки хімії ми наносимо щодня на шкіру – наш найбільший орган. Яка ж альтернатива? Відповідь – натуральна косметика.

Світловідбиваючі наклейки на одяг для дітей – їх безпека в темряві

Світловідбиваючі елементи на дитячому одязі з'являються все частіше в наші дні. І в цьому немає нічого дивного, адже ця дрібниця може врятувати дитині життя.

Все більше сучасних брендів створює стильні дизайни дитячих речей, що включають світловідбиваючі елементи. Ці вставочки і наклейки зі спеціального матеріалу роблять дитину більш видимою на дорозі, особливо в сутінковий час, під час дощу і в туман. А ще вони виглядають дуже стильно і сучасно.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас