Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Вибираємо обновку до відпустки: найкращі тренди купальників 2021

Підібрати ідеальний купальник непросто, враховуючи всю різноманітність брендів, фасонів, кольорів, і не кажучи вже про розміри і посадку по фігурі. Та хороші новини в тому, що тренди літа 2021, які торкнулися купальників, дуже універсальні, і виглядатимуть чудово практично на будь-якому силуеті.

На що варто звернути увагу при виборі одягу для сучасної дитини?

Діти неймовірно швидко ростуть, постійно змушуючи батьків оновлювати їм гардероб. Багатьом малюкам дістається одяг від старших дітлахів, та повністю без обновок все одно не обійтися. Як же вибрати дитячий одяг, який витримає випробування часом і всіма дитячими активностями, а також буде задовольняти всі потреби дитини і не розорить сімейний бюджет?

ТОП-5 модних стрижок для школярів і підлітків

Як на дорослі, так і на дитячі стрижки щороку є своя мода. Так, сучасні дитячі стрижки для хлопчиків багато в чому схожі на дорослі (цей самий тренд ми бачимо і в одязі), та все ж вони повинні залишатися максимально простими у догляді. Про те, які модні стрижки найкраще підійдуть для хлопчиків шкільного і підліткового віку, розповіла команда барбершопу Barber Q.

Літній макіяж і сонцезахисний крем – до бази під макіяж чи після?

Всі ми знаємо про те, наскільки важливо носити сонцезахисний крем, особливо влітку. Але багато хто все ж відмовляється від нього, бо не знає, як поєднати його з макіяжем. Особливо часто у жінок постає питання: чи потрібно наносити УФ-захист до бази під макіяж, чи після? І як повторно наносити сонцезахисний крем на макіяж протягом дня? А може від нього взагалі можна відмовитися? Адже в тонуючій основі і пудрі і так є SPF...

Гардероб малюка 2021: найкращі тренди одягу для найменших

Раніше батьки не дуже турбувалися над створенням модних look-ів для дитини. Річ зручна, комфортна, безпечна – цього достатньо. Так само, покупці обновок малюкові приділялося менше уваги, адже він виросте з них, не встигнеш і оком моргнути. Сьогодні ж естетика дитячого одягу стає все більш значущою, а сучасні батьки, ніби змагаються в стильних образах своєї малечі. Тому мода для дітлахів набирає таких обертів, а на її тренди ми звертаємо все більше уваги.

Суцільні купальники: за стильними обновками – в інтернет-магазин Unimarket!

Серед усіх фасонів купальників є лише один, який підходить всім фігурам і розмірам – це суцільні купальники. Вони існують давно, проте в останні роки знову переживають модний бум. Тож, як би ви не любили роздільні купальники, хоча б один злитий просто зобов'язаний з'явитися в вашому пляжному гардеробі. І на це є хороші причини.

Як обрати в´язальну пряжу для свого наступного проекту?

Щоб в'язана річ вийшла красивою, візерунок, пряжа і фасон повинні гармонійно поєднуватися. Якщо ви плануєте в'язати шарф або плед, ви можете обрати будь-яку пряжу і зіграти лише на її кольорі і текстурі. Та якщо мова йде про в'язання светру або іншого більш складного предмета, до вибору пряжі варто поставитися дуже уважно.

Оновлюємо взуттєвий гардероб: найкращі тренди на теплу весну-літо 2021

Як на рахунок того, щоб зустріти теплий сезон з новою парою взуття? Тим більше що в цьому сезоні весна-літо 2021 дизайнери дійсно постаралися і запропонували цікаві новинки, перед якими складно встояти. Щоб ви не губилися в трендах весняно-літнього сезону, ми розповімо вам про найкращі з них.

Як вибирати сонцезахисні окуляри онлайн без примірки?

Онлайн-шопінг обожнюють, напевно, всі: в комфортній домашній обстановці можна купити що завгодно лише парою кліків мишки. Проте, сонцезахисні окуляри досі для багатьох залишаються винятком. Пара, що так стильно виглядає на картинках, чомусь може зовсім не підійти, коли ми отримуємо посилку і її приміряємо. Це змушує багатьох покупців все ж шукати собі окуляри в магазинах свого міста.

Правила корейського догляду за шкірою обличчя. Секрет вічної молодості

Вже давно жінки всього світу звертають особливу увагу на шкіру кореянок. Її білосніжність, чистота та навіть аристократичність змушувала шукати методи досягнення такого ж ефекту. Але з виходом на світовий ринок масових поставок корейської косметики усі видихнули з полегшенням. Полиці магазинів наповнені усіма секретами, а широкий асортимент насправді вражає. Ознайомитися та придбати товари можна у магазині біля дому, за посиланням watsons.ua/uk/koreyska-kosmetika чи спробувати у подруги. До того ж кореянки охоче розповідають про всі свої секрети, і ознайомитися з ними варто кожній, адже результати дійсно вражають.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас