Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Приборкання водної стихії, Stock Market і Beer Fest на «Даринку»

Приборкання водної стихії, Stock Market і Beer Fest на «Даринку»

Насолоджуємося осінню на «Даринку»! 7 і 8 жовтня на всіх маленьких і дорослих відвідувачів маркет молу чекає не тільки насичена розважальна програма вихідних, але і по-справжньому тепла душевна атмосфера.

У нас ви зможете сховатися від негоди дощової погоди і похмурих днів, відправитися на економний шопінг, отримати порцію корисних активностей для підзарядки розуму і позитивного настрою, а також просто весело провести дозвілля в компанії друзів і близьких. На вас чекає пізнавальна програма від Лабораторії наукових розваг «Весела наука», традиційні активності, Stock Market, Beer Fest на арт-заводі «Платформа» та ще багато всього цікавого.

Модний шопінг за доступними цінами шукай на «Даринку»! Цими вихідними на території маркет молу (вхід №6) відбудеться Stock Market - тотальний розпродаж одягу та взуття. Улюблений киянами ярмарок, на якому десятки магазинів маркет молу представлять товари з минулих колекцій за дуже низькими цінами. Якщо хочете витратити мало, але купити багато, чекаємо на Вас на Stock Market!

Приємні сюрпризи очікують і цінителів якісного пива. По сусідству з «Даринком» на арт-заводі «Платформа» відбудеться пивний фестиваль Beer Fest. Гості фесту зможуть спробувати понад 200 сортів крафтового пива від десятків пивоварень зі всієї України, відвідати лекторії з вивчення тонкощів пивної культури, а також фудпейрінг на фуд-корті.

Не залишаться без уваги і маленькі відвідувачі «Даринку». Для них Лабораторія наукових розваг «Весела наука» представить дивовижне наукове шоу «Стихія води», на якому юні дослідники відкриють для себе невідомі таємниці води. Разом з досвідченими кураторами вони знайдуть відповіді на багато питань про, здавалося б, звичну для всіх рідину: як і чому водомір тримається на воді, яким чином рослини втамовують спрагу, чому водяна краплина має форму кулі? Крім того, після нашого заняття вони дізнаються ще кілька дивних фактів про те, як вийти сухим з води, як пронести воду в ситі і багато інших цікавих корисних речей.

Традиційна розважальна програма вихідних включає:

11:00 - Гастрономічний ярмарок (Вхід №6)

11:00 - Ярмарок «Смакуй світ» (Біля Verde Café)

11:00 - Веселий шарж (Зона WiFi)

12:00 - Аква-грим для дітей (3-й поверх, сектор «Малеча»)

12:00 - Розважальний мікс з мімами (ЦЕХ # 7)

12:00 - Спін арт (Бульвар)

12:00 - Магічний інтерактив і фокуси (Бульвар)

13:00-15:00 - Інтерактивні розваги для дітей

Зона кривих дзеркал (зона WiFi)

Шоу-програма від Лабораторії наукових розваг «Весела Наука»:

7-8 жовтня, 13:00-17:00 - «Стихія води»

З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами в маркет молі «Даринок»!

Дата: 7-8 жовтня, 11:00-17:00

Адреса: вул. Біломорська, 1, маркет молл «Даринок»

Ціна: безкоштовно

Всю найсвіжішу інформацію про нас шукайте на офіційному сайті www.darynok.ua, а також в соціальній мережі Facebook.

Довідка:

Маркет мол «Даринок» - це найбільший в Києві ринок площею в 68 тис. кв. м. Тут розташовано понад 3.5 тис. магазинів і торгових місць, де наданий величезний вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол обрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для відвідувачів, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю. Кожні вихідні на гостей «Даринку» чекають безкоштовні розваги, майстер-класи та гастрономічні ярмарки.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас