Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

У Мистецькому Арсеналі відбудеться благодійний захід «Я - майбутнє України»

У Мистецькому Арсеналі відбудеться благодійний захід «Я - майбутнє України»

12 листопада в Мистецькому Арсеналі відбудеться благодійне сімейне свято «Я - майбутнє України» за підтримки Дмитра Монатіка, Маши Єфросініної, Даши Малахової, Дмитра Комарова, Амадора Лопеса, Яніни Соколової, Братів Борисенків, Лавіки, Світлани Тарабарової та інших зірок шоу-бізнесу. На гостей чекають автограф-сесії від Катерини Кухар та Потапа, тренінги та майстер-класи від зіркових гостей.

Вхід – 80 грн. Мета – зібрати з продажу квитків $55 000 на МІСТО ДОБРА, а саме на купівлю будинку для дітей та мам, які не мають даху над головою. З вашою допомогою, МІСТО ДОБРА відчинить свої двері для дітей-сиріт, з інвалідністю, мам, які опинились в кризових ситуаціях, врятує дітлахів від інтернатів та дитбудинків.

Захід розпочнеться о 12.00 презентацією фотовиставки під назвою "Мрій". Участь у фотосесії взяли діти з інвалідністю спільно зі своїми кумирами-зірками.

Протягом всього дня на сцені відбуватимуться лекції, тренінги та виступи зірок. Особливістю свята стане показ дитячого одягу від італійського бренду Tartine et Сhocolate. Демонструвати колекцію будуть діти, які обмежені у русі. Захід триватиме до 20:00.

Програма заходу:

12.00 – презентація унікальної фотовиставки під назвою «Мрій» за участі 18 зірок, що знялись у фотосесії, втілюючи мрії дітей.

12.30 – кулінарний майстер-клас для дітей від Даші Малахової.

13.00 – лекція для батьків від Даші Малахової по безглютеновій дієті.

14.00 – майстер-клас від психолога Наталії Холоденко «Happy Woman».

Автограф-сесія Катерини Кухар, майстер клас і флешмоб від Амадора Лопеса.

16.00 – модний показ від бренду Tartine et Chocolate. Моделі – маленькі підопічні фонду «Я майбутнє України».

17.00 – автограф-сесія від Потапа.

Також на гостей чекають виступи Віри Кекелії, Лавіки, BRO Borisenko Brothers, Тетяни Решетняк, Іларії, гурту «Сальто Назад» та інших зірок. Ведучі вечора - Costa Ricky, Яніна Соколова, Лавіка та BRO Borisenko Brothers.

Детальніше ознайомитися з подією можна тут: Я майбутнє України

Квитки можна придбати на вході у Мистецький Арсенал у день заходу, або за посиланням: Придбати квитки

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас