Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Полювання за знижками в Black Friday на «Даринку»

Полювання за знижками в Black Friday на «Даринку»

24 листопада 2017р. не пропустіть грандіозну Black Friday на «Даринку». На вас чекають незабутні враження, насичена розважальна програма і, звичайно ж, мегавигідний шопінг. Знижки до 50% на всі колекції від більш ніж 250-ти магазинів маркет молу. Триватиме модний цінопад до 26 листопада включно. Поспішайте оновити свій гардероб модними новинками за доступними цінами.

Справжні шопоголіки вже щосили готуються до наймасовішого розпродажу осені і відзначають для себе must visit місця на карті столиці. 24-26 листопада в маркет молі «Даринок» стартує довгоочікуване свято небувалих знижок – грандіозна Black Friday. Більше 250-ти магазинів маркет молу візьмуть участь в акційній програмі і запропонують знижки до 50% на весь асортимент товарів.

В рамках спецпроекту Black Sale окремі привабливі пропозиції підготували магазини зони Wi-Fi: куртки і парки по 450 грн в URBAN CLASSICS і пальто в ICHI, кардигани від 200 грн в BLEND, сорочки по 200 грн в MERC, шапки по 50 грн і кеди по 250 грн в VANS "OFF THE WALL", а також безліч інших «гарячих» сюрпризів чекають на вас на «Даринку». З повним списком магазинів можна ознайомитися на офіційному сайті маркет молу і в соціальних мережах.

Коли ще, як не в Black Friday, дами можуть здійснити своє заповітне бажання і придбати шубу? На території маркет молу розташований найбільший сектор хутряних виробів в Києві, де знаходяться більше 150 магазинів. Затишна атмосфера, величезний вибір, приємні ціни і можливість поторгуватися – що ще потрібно для приємного шопінгу?

Уїк-енд божевільних знижок – найвдаліший час, щоб не тільки оновити сезонний гардероб і відчути себе справжнім шопоголіком, але і відмінно відпочити. Протягом усього уїк-енду на відвідувачів маркет молу «Даринок» очікує спеціальна розважальна програма: запальне шоу барабанщиків, шоу-програма від «Банда шоу» за участю Валерії Черевко ( «Голос Країни»), Аліни Ромашкіної (BIGUDI SHOW), Dj-сети , виступи акробатів, face art, розіграш подарунків, пам'ятні фото в святковій дзеркальній фотозоні і ще багато цікавого.

Здійснюйте модні мрії в Black Friday на «Даринку»!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас