Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

НІЧ ЗИМОВИХ ЗНИЖОК В OCEAN PLAZA

НІЧ ЗИМОВИХ ЗНИЖОК В OCEAN PLAZA

16 грудня в Ocean Plaza відбудеться найочікуваніша ніч цієї зими – Ніч Знижок. Тільки в цю ніч в столичному ТРЦ на вас чекають знижки до 70%, яскраві інтерактивні зони, виступи зірок, конкурси та розіграші призів – готові перетворити свої зимові мрії в реальність?

Уже в цю суботу місячне тяжіння змусить забути про сон сотні шопоголіків, притягаючи їх в ТРЦ за неймовірними знижками. У цю ніч Ocean Plaza подарує своїм відвідувачам незабутній уїк-енд з зірками, шаленими знижками і веселими розвагами.

Ви зможете зробити яскраві знімки в фотозоні «Зубасті знижки» і «Місячний калейдоскоп», а також відчути себе в космічному просторі в інтерактивній зоні «Місячне тяжіння». Для любительок моди візажисти створять неповторний образ в зоні «Місячний make-up».

ALEKSEEV виступить хедлайнером святкового концерту – талановитий виконавець зігріє вас своєю музикою і перенесе в атмосферу ніжної зимової романтики. Готуйтеся до цього зимового шоу на головній сцені ТРЦ!

Цитрус розіграє між відвідувачами цінні призи, серед яких IPhone X, MacBook Air, IPhone 8, Apple Watch, Apple IPad і класні навушники Beats Solo3 Wireless.

Розважатися будемо до 02:00 – влаштуй собі справжнє зимове свято разом з Ocean Plaza!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас