Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

ОККО і Traffic Challenge завершили перший етап тренінгів для відповідальних батьків в рамках проекту «Благаю, пристебнися!»

ОККО і Traffic Challenge завершили перший етап тренінгів для відповідальних батьків в рамках проекту «Благаю, пристебнися!»

Упродовж листопада-грудня в рамках проекту «Благаю, пристебнися!» мережа «ОККО» разом із партнером ГО Traffic Challenge провела серію із 12 тренінгів на тему безпечних подорожей в автомобілі з дітьми. Учасниками заходів стали близько 1000 молодих батьків-клієнтів мережі, працівники освіти, поліції та медицини з Києва, Харкова, Дніпра, Івано-Франківська, Хмельницького, Кривого Рогу. У 2018 році аналогічні навчання планується провести ще у 5 областях України.

Під час тренінгів учасники змогли здобути багато корисних знань та навичок. Наприклад, які особливості варто врахувати при виборі автокрісла, як надійно і правильно його закріпити, як найкраще привчити дітей дотримуватися правил дорожнього руху, надати першу невідкладну допомогу дітям різного віку у разі ДТП тощо.

За словами досвідчених інструкторів програми Traffic Chаllenge, під час подорожей з дітьми потрібно особливо відповідально ставитися до правил дорожнього руху та бути максимально уважними навіть у дрібницях. Правильно підібране дитяче автокрісло, надійно застібнутий ремінь безпеки, вчасно одягнуті світловідбивальні елементи – такі заходи допоможуть уникнути аварійних ситуацій, а в разі ДТП захистять і врятують.

«Оскільки аварійність на дорогах України залишається однією з найвищих у Європі, мережа АЗК «ОККО» не втомлюється закликати усіх учасників дорожнього руху дбати про власну безпеку й поважати одне одного, – розповідає менеджер зі сталого розвитку мережі «ОККО» Анна Тиховська. – Зараз ми апелюємо до батьків, до педагогів, до усіх, хто працює з дітьми. І рамках проекту «Благаю, пристебнися!» ми хочемо допомогти їм відвернути від дітей усі ті небезпеки, які можуть трапитися на дорозі».

***

Довідка:

Проект «Благаю, живи! Безпека на дорозі»
мережа «ОККО» розпочала ще у 2014 році спільно з ЄБРР. За роки системної роботи було проведено круглі столи з питань безпеки, видано безкоштовні навчальні посібники для школярів та педагогів, проведено серію занять з безпеки руху у навчальних закладах. Окрім цього, школярам було роздано тисячі світловідбивальних елементів, такі ж комплекти надано працівникам компанії, а клієнти могли придбати їх на АЗК на спеціальних «поличках безпеки». В рамках першого етапу, який був зосереджений на трасі «Київ-Одеса», компанія забезпечила розміщення інформаційних плакатів біля сільрад, фермерських господарств, у школах та на АЗК, а також провела низку активацій у соціальних мережах на тему безпечних доріг, у які було залучено більше 200 тисяч інтернет-користувачів. У листопаді 2017 року стартував черговий етап проекту – «Благаю, пристебнися». Мета цьогорічного етапу – закцентувати увагу водіїв по всій країні на необхідності постійного використання ременів безпеки та дитячих автокрісел.

Мережа АЗК «ОККО» («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні, що налічує понад 400 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє й найбільша в Україні мережа закладів харчування в дорозі, в тому числі 41 ресторан, які працюють під брендами A la minute, Pasta Mia та Meiwei. Підрозділи «Концерну Галнафтогаз» займаються також реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим та малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального, зберігання і транспортування нафтопродуктів. У мережі «ОККО»

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас