Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сезон фестивалів почнеться з BeLive на «Олімпійському»

Сезон фестивалів почнеться з BeLive на «Олімпійському»

21-24 червня в центрі української столиці відбудеться фестиваль BeLive – місце, де зберуть всі розваги міста. Подію приймає головна спортивна і культурна арена країни НСК «Олімпійський». Це перший захід такого роду на майданчику, здатному прийняти 80 тисяч гостей.

Організатори – команди Романа Тугашева, засновника проекту Ulichnaya Eda (фестивалі Ulicnhaya Eda, Kyiv Coffee Festival, Kyiv Beer Festival, Білі ночі) і маркетингового агентства Rockets. Growth R&D – обіцяють десяток різнопланових майданчиків.

BeLive об'єднає в серці Києва головні розважальні напрямки в гігантський "фестівілль": кіно, музику, стендап, арт, освіту, екстремальний спорт, дитячі розваги, вуличну їжу і т.д.

Кожному напрямку відведена окрема зона. Підхід команди відрізняє і те, що організатори не самостійно розробляють наповнення, а запрошують провідних експертів в цих сферах.

Сцену стендапа очолить продюсер Просто радіо Андрій Шабанов.

Повну команду організатори представлять до кінця квітня.

Зарубіжних хедлайнерів музичного напрямку заявлять 1 квітня.

«Хедлайнери – не головне», - впевнена команда проекту, - «Це не музичний фестиваль, і в пріоритеті – різноманітність. Таким чином, хочемо сфокусувати увагу гостей на програму».

По роботі з учасниками BeLive також впроваджує нові підходи. Фестиваль не продає місця під торгівлю. Щоб забезпечити ідеальні умови для всіх організатори відбирають учасників за ідеями і якістю реалізації.

У пріоритеті – інтереси гостей. Тому BeLive робить 2 види квитків на всі дні:

Перший, "тусовочний", відкриває доступ до всіх зон, крім головної музичної (чаша стадіону): стендап, стрибки на рампі, стійки з вуличною їжею, кіно, інсталяції, лекційні зали і лаунж-зони.

Щоб потрапити і на головні концерти, буде потрібен "фестивальний" квиток.

Фанам не доведеться вибирати між виконавцями - в зоні "Музика" буде три сцени, виступи на яких чітко рознесені за часом.

Фестивальні квитки "early bird" будуть доступні вже з 1 березня за ціною всього 1 150 https://kiev.karabas.com/belive.

З 1 квітня ціна складе 1 550 грн.


"BeLive - «фестівілль», який збирає тусовки друзів, і друзів твоїх друзів, і друзів їхніх друзів в одному місці", - йдеться в маніфесті заходу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас