Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Свято весни, любові та краси!

Свято весни, любові та краси!

У Міжнародний жіночий день 8 березня – свято весни, любові та краси – жінкам, як ніколи, важливі захоплені погляди, компліменти і знаки уваги. Маркет Мол «Даринок» приготував для вас, ніжні і дивовижні, безліч подарунків і приємних сюрпризів на весь уїк-енд. На вас чекають феєрія фокусів і шоу-програма з птахами і великою білосніжною собакою! Гастрономічні витребеньки на будь-який смак і спеціальний святковий ярмарок! Цікаві майстер-класи в секторі «Малеча», лялькові вистави, а ще – іграшки з повітряних кульок, які зробить для вас твістер. Святкова музична програма доповнить чарівну атмосферу урочистості весни. Готові до привітань? Тоді чекаємо на вас 8, 9, 10 і 11 березня – буде весело!

Весняний настрій кружить голову, обсипає сонячними променями і передчуттям чарівництва. Шоу-програма «Фокус-феєрія» навіть скептиків переконає в тому, що магія існує. Дозвольте собі зануритися в цей яскравий і барвистий світ. Чари – навколо нас, чарівництво – це жінки. А яка жінка не любить братів наших менших? І вони діляться своєю любов'ю у відповідь. 8 березня на прекрасних дам чекає ціле шоу за участю білосніжних пернатих, допомагати яким буде велика пухнаста собака. Настільки милої розважальної програми ви ще не бачили!

Дівчатка, жінки, приходьте самі, приходьте з друзями, приходьте з сім'ями! Цікаво і весело буде всім, і подарунків для всіх вистачить – обіцяємо! А ще обіцяємо багато смачного печива, свіжого і хрусткого – та не простого, а з передбаченнями. Аніматори не дадуть занудьгувати дітлахам – вони точно знають, чим зацікавити малюків. Для діток у них завжди знайдеться безліч захоплюючих і пізнавальних активностей.

Кулінарні шедеври і нескінченне число цікавинок можна буде не тільки побачити, але також продегустувати і забрати з собою на спеціальному святковому ярмарку.

У секторі «Малеча» (3 поверх), крім традиційної програми розваг, 8 березня дітвору радуватиме твістер – кожен малюк отримає іграшку з повітряних кульок, яку зроблять тут же при ньому. Буде весело!

Всі ці яскраві і насичені святкові враження, звичайно, захочеться зберегти не тільки в пам'яті, але і поділитися ними в Інстаграмі. 8-го березня спеціально до ваших послуг – професійний фотограф. Так що прекрасний настрій залишиться з вами надовго і увійде в історію, гарантуємо! Ловіть момент!

Чарівну атмосферу урочистості підтримають чудовими мелодіями музиканти кавер-групи 77 CHASOFF. В рамках спеціальної святкової програми 8-го березня для вас також виступлять: BRO Брати Борисенко, Сергій Костецький, Сергій Сисоєв, Олександр Брянгін, Андрій Колодич, Костянтин Дем'янчук, Костянтин Удовенко та ін.

Розважальна програма вихідних включає:

11:00 - Гастрономічний ярмарок (Вхід №6)

11:00 - Ярмарок «Смакуй світ» (Біля Verde Café)

12:00 - Аква-грим для дітей (3-й поверх, сектор «Малеча»)

12:00 - Магічний інтерактив і фокуси (Бульвар)

12:00 - Розважальний мікс з мімами (Wi-Fi)

14:00 - 14:40 - шоу-програма «Фокус-феєрія» (8 березня)

15:00 - 15:40 - шоу з білими птахами і собакою (8 березня)

13.00 - виступ кавер-групи 77 CHASOFF, BRO Брати Борисенко і др.музикальних колективів (8 березня)

13:30 - 16:30 - фотограф (8 березня)

Програма сектора «Малеча», 3-й поверх

12: 00-17:00 - Інтерактивні розваги для дітей

13: 00-15:00 - Майстер-класи для дітей (8 і 11 березня)

15: 00-16:00 - Лялькові вистави для дітей (8, 9 і 10 березня)

12: 00-17:00 - твістер (8 березня)

Адреса: вул. Біломорська, 1, Маркет Мол «Даринок»

Останню інформацію про нас шукайте на офіційному сайті www.darynok.ua, а також в соціальній мережі Facebook.

Святкуйте весело, святкуйте разом з нами!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас